Διαδικτυακή επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα – Το προφίλ απενεργοποιήθηκε


Το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής αναζήτησε τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη νεαρή λογίστρια στην Καλλιθέα

Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη από τηλεθεατές που έκαναν τη δική τους έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τηλεθεάτρια της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που έγραφε υβριστικά σχόλια στην 34χρονη Ιωάννα. Κατέγραψε τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.

Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της. Μάρτυρας που επικοινώνησε αργά τη νύχτα με το «Τούνελ», υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα έβγαλε το μαύρο μπουφάν και ο ίδιος πρόσεξε τα ρούχα που φορούσε…

Η Ιωάννα, με καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας έμενε στο Μοσχάτο και εργαζόταν σε ασφαλιστική εταιρία στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου, η όμορφη Ιωάννα, πάρκαρε το μικρό κόκκινο αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στο χώρο εργασίας της. Την ώρα που καλούσε το ασανσέρ, δέχθηκε την επίθεση.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα που κάλυπτε το πρόσωπό της με χειρουργική μάσκα, την περίμενε στα σκαλοπάτια που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου. Πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στο δρόμο και μπήκε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου τις παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Στη συνέχεια, δυο συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο σε νοσοκομείο. Καμιά κάμερα κλειστού κυκλώματος, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταγράψει τη δράστη.

Όλα δείχνουν πως η γυναίκα γνώριζε καλά το χώρο και τις συνήθειες του θύματός της.

Τα κίνητρα μέχρι τώρα παραμένουν άγνωστα, αλλά η μεθοδολογία προδίδει προσωπικές διαφορές και μίσος.

Μυστήριο με καβγά λίγα 24ωρα πριν από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Να λύσουν το «μυστήριο» της άγριας επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Tο Mega σε ρεπορτάζ του φέρνει στο προσκήνιο έναν έντονο καβγά λίγα 24ωρα πριν από το συμβάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λίγα 24ωρα πριν την άγρια επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης, κάτοικοι της περιοχής, όπου διαμένει το θύμα, ανέφεραν ότι υπήρξε ένας πολύ έντονος καβγάς στην πολυκατοικία, που κατοικεί η άτυχη γυναίκα.

Γειτόνισσα που μένει απέναντι από την 34χρονη, έκανε μάλιστα λόγο για ένα πολύ έντονο επεισόδιο, που οδήγησε μάλιστα τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.

Το περιστατικό αυτό είναι γνωστό στους κατοίκους της περιοχής, αυτό ωστόσο που δεν είναι γνωστό είναι αν ο καβγάς προέρχονταν από το διαμέρισμα της 34χρονης ή από άλλο γειτονικό διαμέρισμα.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη:

Με πληροφορίες από anikolouli.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ