Απίστευτες εικόνες στου Ψυρρή: Συνωστισμός, μουσική και ποτά take away


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες (23/05) στου Ψυρρή – Ανησυχία προκαλούν στους επιστήμονες οι εικόνες συνωστισμού, όπου δείχνουν πως οι πολίτες έχουν σχεδόν ξεχάσει τον κορονοϊό.

Πολύς κόσμος έσπευσε στου Ψυρρή, αγοράζοντας ποτά take away από μαγαζιά ανοιχτά, που έπαιζαν κανονικά μουσική, αψηφώντας κάθε περιορισμό, το βράδυ του Σαββάτου (23/05).

Στη δημοφιλή περιοχή της Αθήνας, οι πελάτες δεν τηρούσαν κανένα απολύτως μέτρο προστασίας, ούτε καν αυτό της τήρησης αποστάσεων. Ανάλογες εικόνες συγχρωτισμού υπήρχαν και το βράδυ της Παρασκευής.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Πολύ επικίνδυνη σκέψη για τη διασπορά του κορονοϊού χαρακτήρισε ο Χαράλαμπος Γώγος να δούμε και το καλοκαίρι εικόνες ανάλογες αυτών με το συνωστισμό σε Ψυρρή και Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας απέδωσε την κοσμοσυρροή σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα σε υπεραισιοδοξία και σε ενθουσιασμό για την επιστροφή στην κανονικότητα. «Υπάρχει γενικότερη χαλάρωση. Τη ζούμε όλοι λόγω των εξαιρετικών επιδημιολογικών δεδομένων που ούτε δεν εμείς τα περιμέναμε» δήλωσε.

«Έχουμε αυτή τη στιγμή μια νόσο που δεν έχει ούτε εμβόλιο, ούτε θεραπεία, γι’ αυτό δεν πρέπει να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, πρέπει να προσέχουμε να συμβιβαστούμε με την παρουσία του ιού να κρατάμε αυτά που πρέπει να κρατάμε και νομίζω όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα» σημείωσε ο κ. Γώγος, υπενθυμίζοντας ότι ιός μεταδίδεται και σε εξωτερικούς χώρους, και μάλιστα σε αποστάσεις μόλις 30 και 40 πόντων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ