Κορονοϊός: Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο των New York Times – «Δεν ήταν απλώς ονόματα, ήταν εμείς»


Η «μακάβρια» λίστα των θυμάτων από την άνιση «μάχη» με τον κορονοϊό αυξάνεται καθημερινά – Οι New York Times κυκλοφόρησαν με ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο

Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο, ήρθε για να αναδείξει ότι οι ανθρώπινες απώλειες δεν είναι απλώς αριθμοί.

«Δεν ήταν απλώς ονόματα σε μία λίστα. Ήταν εμείς».

Με αυτό τον τίτλο και με ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο, οι New York Times κυκλοφορούν στην κυριακάτικη έκδοσή τους, χωρίς να επιλέξουν εντυπωσιακές φωτογραφίες και βαρύγδουπες εκφράσεις.

Οι αρχισυντάκτες της αμερικανικής εφημερίδας αυτή τη φορά έχουν κάνει κάτι συγκλονιστικό, γεμίζοντας την πρώτη σελίδα με τα ονόματα 1.000 ανθρώπων που έπεσαν θύματα του φονικού ιού στις ΗΠΑ.

Δίπλα στα ονόματά τους, υπάρχει η ηλικία τους και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό από μια σημαντική στιγμή στη ζωή τους, ούτως ώστε να μάθει κάθε αναγνώστης, ότι αυτά τα θύματα του κορονοϊού όπως και χιλιάδες άλλα παγκοσμίως δεν ήταν απλά ονόματα σε μια λίστα, ούτε απλώς νούμερα στην καθημερινή ενημέρωση των εκάστοτε υπευθύνων που έχουν διοριστεί από τις κυβερνήσεις των χωρών. Ηταν ανθρώπινες ζωές, που το νήμα τους κόπηκε άδοξα και ίσως πρόωρα λόγω της φονικής πανδημίας.

«Οι θάνατοι πλησιάζουν τις 100.000 στις ΗΠΑ, η απώλεια ανυπολόγιστη».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ