Απίστευτο: Οργάνωση μεταναστών αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στη Μόρια


Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, καθώς όπως φαίνεται, συγκεκριμένη οργάνωση στην Μυτιλήνη αμφισβητεί την κυριαρχία του ελληνικού κράτους στο ΚΥΤ τη Μόριας!

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα με την επωνυμία «MORIA CORONA AWARENESS TEAM» η οποία έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί στον καταυλισμό της Μόριας σε ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για «…ελληνικό τμήμα της νήσου (Λέσβου)…» ( “…Greek side of island…”), αναφερόμενη στο τμήμα της Λέσβου πλην του Κ.Υ.Τ Μόριας, υπονοώντας ότι το έδαφος της δομής δεν αποτελεί Ελληνική επικράτεια.

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε την αντίδραση την Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η οποία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.

Στην κόλαση της Μόριας: Απανωτές δολοφονίες, επιθέσεις με μαχαίρια και παραστρατιωτικές ομάδες

Οι μαχαιριές στη «ζούγκλα» του καταυλισμού της Μόριας την περασμένη Παρασκευή και το Σαββάτο, δεν ήταν οι πρώτες ούτε και οι μόνες τους τελευταίους μήνες. Όταν και ο υπερπληθυσμός που κάποια στιγμή άγγιξε τις 22.000 ανθρώπους δημιούργησε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση με ότι συνήθως συμβαίνει σε μια τέτοια περίσταση.

Επτά από τους δράστες των παραπάνω επιθέσεων, όλο αυτό το διάστημα, έχουν διαφύγει της σύλληψης και κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται. Ας σημειωθεί ότι στον παραπάνω αριθμό των επιθέσεων δεν περιλαμβάνονται οι σοβαροί ή ελαφρύτεροι τραυματισμοί με μαχαίρι ως αποτέλεσμα επίθεσης με σκοπό τη ληστεία σε βάρος αιτούντων άσυλο.

Με σκοπό να σκοτώσουν

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εντυπωσιάζει τους γιατρούς τόσο η αγριότητα της επίθεσης όσο και το είδος του χτυπήματος με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Όπως λένε στην πλειοψηφία οι θανάσιμοι ή μη τραυματισμοί αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα χτυπήματος με σκοπό το θάνατο.

Το χτύπημα γίνεται στο πόδι, στο ύψος του γοφού με στόχο τη διάτρηση της μηριαίας αρτηρίας και τον άμεσο θάνατο από μεγάλη αιμορραγία. «Πρόκειται, έλεγε στο stonisi.gr απόστρατος ανώτατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων για χτυπήματα με σκοπό το θάνατο από ειδικευμένους σε αυτό ανθρώπους».

Εδώ βέβαια ας σημειώσουμε κάτι που γράφτηκε στο stonisi.gr το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με αφορμή την επίθεση κατά 21χρονου Αφγανού.

Οι συγκρούσεις μαίνονται κάθε βράδυ με το που θα σκοτεινιάσει τόσο στον καταυλισμό του ΚΥΤ όσο και στον ελαιώνα τη λεγόμενη «ζούγκλα» όπου διαμένουν σχεδόν 10.000 Αφγανοί. Εκεί οι πολυπληθείς αλληλοσπαρασόμενες εθνικές ομάδες του Αφγανιστάν των Παστούν και των Χαζάρα προσπαθούν να επιβάλουν ο καθένας τη δική του κυριαρχία. Αλλά και ο καθένας την κυριαρχία του έναντι των άλλων εθνικών ομάδων και ιδιαίτερα των Αφρικανών.

Μάλιστα με αφορμή το κλείσιμο του καταυλισμού λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού και με πρόσχημα «οικολογικές» δράσεις στον καταυλισμό δημιουργήθηκαν και λειτουργούν ανεξέλεγκτα παραστρατιωτικές ομάδες με ιεραρχία που μάλιστα έχουν αυτόχρησθεί σε «αστυνομική δύναμη» και τιμητές των άλλων αιτούντων άσυλο.

Μια τουλάχιστον τέτοια ομάδα χρησιμοποιεί και ως επωνυμία εγκληματική τρομοκρατική οργάνωση δολοφόνων της Μέσης Ανατολής, που καταγγέλθηκαν ότι λειτουργούσαν ως όργανα μυστικών υπηρεσιών του δυτικού κόσμου αλλά και συνεργάτες τρομοκρατικών ισλαμιστικών οργανώσεων.

Αυτοί έχουν επιβάλει το δικό τους νόμο στον έλεγχο της διανομής του φαγητού, την πώληση προϊόντων μέχρι την πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες και την ηλεκτροδότηση. Ενώ «πουλάνε» και υπηρεσίες ασφαλούς διαβίωσης με τη μέθοδο της «προστασίας».

Να θυμίσουμε ότι ανάλογα φαινόμενα έχουν διαπιστωθεί και σε άλλα νησιά όπως πρόσφατα στη Σάμο όπου μια εξέγερση αιτούντων άσυλο σε βάρος τέτοιων ομάδων οδήγησε στο κάψιμο μεγάλου μέρους του καταυλισμού στο Βαθύ και στην εξάρθρωση της ομάδας που τρομοκρατούσε και εκβίαζε τον καταυλισμό.

Ημερολόγιο αίματος

Στη Μόρια από 1ης Ιανουαρίου έχουν διαπιστωθεί τα παρακάτω:

  • Στις 4 Ιανουαρίου Αφγανός σκοτώνει με μαχαίρι Αφρικανό με χτύπημα στο γοφό με μαχαίρι.
  • Στις 4 Ιανουαρίου επίσης, τρεις Σύροι τραυματίζουν βαρύτατα με μαχαίρια νεαρό Παλαιστίνιο.
  • Στις 16 Ιανουαρίου Αφγανός σκοτώνει με μαχαιριά στο γοφό νεαρό από την Υεμένη.
  • Στις 20 Ιανουαρίου Αφγανός τραυματίζει βαρεία νεαρό ομοεθνή του χτυπώντας τον με μαχαίρι στο γοφό.
  • Στις 29 Ιανουαρίου Αφγανός τραυματίζει με μαχαίρι δυο ομοεθνείς του. Ο ένας διασώζεται την τελευταία στιγμή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
  • Την 1η Φεβρουαρίου δυο Αφγανοί τραυματίζουν με μαχαιριές ομοεθνή τους. Οι δράστες αναζητούνται εδώ και τέσσερις μήνες.
  • Την 1η Μαρτίου δυο ιΙρανοί τραυματίζουν βαριά με μαχαίρι νεαρό Αφγανό. Τρεις μήνες μετά οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
  • Στις 8 Απριλίου Αφγανός σκοτώνει με μαχαιριά στο γοφό νεαρό συμπατριώτη του στην είσοδο του ΚΥΤ. Ο δράστης διαφεύγει σχεδόν δυο μήνες μετά τη σύλληψη.
  • Την ίδια μέρα στις 8 Απριλίου Αφγανός τραυματίζει βαριά δυο άλλους Αφγανούς. Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.
  • Στις 11 Απριλίου Παλαιστίνος τραυματίζει άλλον Παλαιστίνιο κι αυτός με μαχαίρι.
  • Την περασμένη Παρασκευή 22 Μαΐου Αφγανή σκοτώνει γυναίκα ομοεθνή της με μαχαιριά στο λαιμό. Η δράστιδα διαφεύγει της σύλληψης.
  • Τέλος το περασμένο Σαββάτο 19χρονος Αφγανός τραυματίζει με μαχαιριά στο γοφό 21χρονο ομοεθνή του, Ο τραυματισμένος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ