Σοκ: Κομπογιαννίτης γιατρός δολοφόνησε μωρό 5 μηνών με «θεραπεία κατά του κορονοϊού»


Οι γονείς και η αδερφή του παιδιού νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα κοριτσάκι μόλις 5 μηνών, έχασε την ζωή του από έναν κομπογιαννίτη γιατρό, ο οποίος πούλησε στην οικογένεια του παιδιού «θεραπεία κατά του κορονοϊού».

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αϊτή, στην επαρχία Comendador, με τον «γιατρό» να δίνει στους γονείς του παιδιού το αίμα χελώνας, λέγοντάς τους πως θα τους προστατεύσει από τον κορονοϊό.

Οι γονείς άρχισαν να μην νιώθουν καλά μετά την κατανάλωση του επικίνδυνου σκευάσματος και έσπευσαν στο νοσοκομείο Rosa Duarte. Το πέντε μηνών κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι γονείς και η επτάχρονη κόρη τους.

«Αυτοί οι τύποι υποθέσεων συμβαίνουν δυστυχώς συχνά εδώ στην περιοχή καθώς επιτήδειοι πουλάνε βότανα που μπορούν υποτίθεται να γιατρέψουν ασθένειες», ανέφερε η διευθύντρια του νοσοκομείο, Dahiana Volquez.

Υπάρχει όμως και κάτι ανατριχιαστικό: Τέσσερα παιδιά της ίδιας οικογένειας είχαν πεθάνει το 2012, επίσης παίρνοντας κάποια θεραπεία από τοπικό «γιατρό» που υποσχόταν πως θα γίνουν καλά από την μυστηριώδη ασθένεια που υπέφεραν.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ