Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ν. Ιωνίας


Ξημερώματα Δευτέρας επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ν. Ιωνίας! Ζημιές σε περιπολικά που πληρώνουμε όλοι! Για να εκτονωθούν ποιοι; Να παίξουν τα παιδιά ποιών; Να στείλουν άνανδρο μήνυμα που ακριβώς;
Χτυπώντας μια αστυνομική υπηρεσία που φυλάσσεται από δύο ανθρώπους;
Γιατί άλλωστε να φυλαχτεί περισσότερο μια δημόσια υπηρεσία που παράγει κοινωνικό έργο!!Αυτό της υψίστης προσφοράς της ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνίας!!
Ποιους εξυπηρετεί το να αφήνονται διαχρονικά να υφίσταται αυτά τα εγκλήματα με αντικοινωνικό πρόσημο;;
Οποία κυβέρνηση και να είναι στο τιμόνι βλέπουμε αστυνομικούς ακίνητους των ΜΑΤ σε συγκεκριμένα σημεία να καίγονται δεχόμενοι μοιρολατρικά βροχή από μολότοφ!
Αστυνομικά τμήματα με σκοπούς να διαβιβάζουν και να κλείνονται πρόχειρα στο φυλάκιο για να μην κάουν!!Αστυνομικούς με πυροσβεστήρες να σβήνουν οχήματα κρατικά και ΙΧΕ.
Από το κίνημα της πλατείας,στο κίνημα με τις κόντρες ανά την Αττική.. Παρασύροντας παντού άτομα νεαρής ηλικίας, βλέποντας την ατιμωρησία.
Μη φτάνοντας αυτά βλέπουμε αυτοκλητους σωτηρες και συλλογικότητες να φτάνουν ως τη Βουλή!!Νέα μόδα οι επιθέσεις σε Α.Τ.
Σαν επισφράγισμα αυτών μεταθέσεις και αποσπάσεις αστυνομικών Α.Τ για πεζές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας! Ο συνδικαλισμός απών!
Οι Ενώσεις και η Ομοσπονδία αφανής! Αρεσκόμαστε μόνο σε κείμενα διαμαρτυρίας…
Με μεγάλα επιφωνήματα!Δεν είδαμε καμία κινητοποίηση(πορεία,ένστολη διαμαρτυρία). Πόσες συλλήψεις έχουν γίνει σε τέτοιες επιθέσεις;Π όσες καταδίκες; Ρητορικό το ερώτημα! Ως ποτέ οι φρουροί του νόμου θα είναι εκτεθειμένοι; Ως ποτέ οι εργαζόμενοι
θα πηγαίνουν ως πρόβατα επί σφαγή;
Φυσικά και κάποιος συνάδερφος να αποτολμήσει να κάνει το κάτι περισσότερο… Σκέφτεται το ποσό εκτεθειμένος θα βρεθεί στα μέσα ενημέρωσης… Στην υπηρεσία του… Πιθανών και στη δικαιοσύνη!
Τα λάθη δεν επιτρέπονται… Πρέπει ως σούπερ ήρωες με μαγικό τρόπο να συλληφθούν βελούδινα… Αλλά ακόμη και τότε… Ποια η ποινή;
Τι έχει θεσμοθετήσει η πολιτεία και όσοι “αγαπούν την αστυνομία”; Ποια η ευθύνη των μέσων ενημέρωσης; Ποια οι ευθύνη όταν από επίσημα χείλη δικαιολογούνται εγκληματικές πράξεις και άτομα ή ομάδες παραβατικές;
Ως ποτέ υπομονή;
Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α
ΜΑΧΙΜΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΑΤΤΙΚΉΣ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ