Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα


Ταυτοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο άνδρας που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στη Βούλα.

Όπως απάντησαν τα εργαστήρια της σήμανσης πρόκειται πράγματι για τον 47χρονο Βέλγο ο οποίος είχε σε βάρος του ερυθρά αγγελία και ήταν καταζητούμενος για φορτίο ναρκωτικών.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Βέλγος να είχε έρθει στην Ελλάδα για να κρυφτεί και αυτός ήταν ο λόγος που είχε πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες.

Από την ταυτοποίηση, μάλιστα, προκύπτει ότι η μία από τις δύο, ήταν η πραγματική.

Το χρονικό

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/05), περίπου στις 21:20, στην οδό Δωδεκανήσου 14, στην περιοχή της Βούλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εκτελεστές πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει τον στόχο τους και μόλις είδαν τον 70χρονο επιχειρηματία να σταθμεύει το όχημά του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο του, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι τον εκτέλεσαν.

Oι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο θύμα δύο διαφορετικές ταυτότητες και προσπαθούν να εξακριβώσουν ποια από τις δύο είναι η γνήσια.

Παράλληλα ερευνούν και το ενδεχόμενο μήπως και τα δύο έγγραφα είναι πλαστά.

Το ίδιο το θύμα εμφανιζόταν ως Βέλγος επιχειρηματίας ενώ οδηγούσε και ένα αυτοκίνητο με βέλγικες πινακίδες.

Η δολοφονία του άνδρα έγινε την Παρασκευή λίγο μετά τις 21:00.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος στην οδό Δωδεκανήσου και όταν τον είδαν να πλησιάζει στην είσοδο, τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι –και μόνο στο κεφάλι- με εννιάρι πιστόλι.

Όπως ανέφερε γείτονας του 70χρονου στο Newsbomb.gr, το θύμα έμενε σε διαμέρισμα Airbnb.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με την περιοχή να έχει αποκλειστεί, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ