Ζωνιανά: Η ενέδρα, ο ξυλοδαρμός και η δολοφονική απόπειρα με τα καλάσνικοφ


Ζωνιανά: Οι κάλυκες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί “μαρτυρούν” πως από τύχη δεν υπήρξε νέος θανάσιμος τραυματισμός στο Μυλοπόταμο

Αναβρασμός επικρατεί για μια ακόμα φορά στον Μυλοπόταμο, με αφορμή το νέο αιματηρό επεισόδιο στο οποίο τραυματίστηκαν δύο αδέρφια από τα Ζωνιανά, ο ένας από ξυλοδαρμό και ο δεύτερος από πυροβολισμό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει “ενέδρα” δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα.

Στη συνέχεια ο 54χρονος – αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού – επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, λένε οι πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ! \

Μάλιστα οι οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος. Ο 54χρονος, όπως γράψαμε, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο με τραύμα από σφαίρα  μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στα Ζωνιανά βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους φερόμενους δράστες να διαφεύγουν μέχρι αυτή την ώρα.

 

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να επιδεινώσει το ήδη βαρύ κλίμα στην περιοχή, μετά και το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια με θύματα τους Λευτέρη Καλομοίρη και Γιώργο Ξυλούρη.

Όπως έγραψε πρόσφατα το cretalive, ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Κρήτης Χρήστος Τσανακτσίδης προειδοποιούσε για την κατάσταση, λέγοντας ότι βρισκόμαστε στην “προ Ζωνιανών” εποχή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ