Επίθεση με βιτριόλι: Η άγνωστη σχέση του Στ. Κυμπουρόπουλου με την Ιωάννα


“Ο κόσμος είναι μικρός”, λένε πολλοί και ίσως είναι αλήθεια. Σίγουρα όμως δε θα μπορούσε κάποιος εύκολα να φανταστεί πως ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι γνωρίζονται.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του eReportaz.gr οι δύο νέοι γνωρίζονται και μάλιστα σχεδόν εδώ και δύο δεκαετίες, αφού η γνωριμία τους μετράει 19 ολόκληρα χρόνια!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2001 όταν ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η Ιωάννα Παλιοσπύρου ύστερα από σειρά διαδικασιών εκπροσώπησαν τις Περιφέρειες και τα σχολεία τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακούει στο όνομα “Βουλή των εφήβων” κι έγιναν λιλιπούτειοι βουλευτές για λίγες ημέρες!

Η Ιωάννα είχε εκπροσωπήσει την Αιτωλοακαρνανία, ενώ ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν έφηβος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής. Έτσι, συμμετείχαν στις διεργασίες της ΣΤ’ Συνόδου της Βουλής των εφήβων με προεδρεύων της Βουλής τον Απόστολο Κακλαμάνη.

Μάλιστα, μέσα από το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχαν γνωρίσει τόσο τον Κωνσταντίνο Σημίτη όσο και κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησής του.

Για του λόγου το αληθές…

Πηγή:Ereportaz.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ