Βόλος: Θετικοί στον κορονοϊό 30χρονη έγκυος και ο σύζυγός της


Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε μία 30χρονη από τον Βόλο, η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς επίσης και ο σύζυγός της που υποβλήθηκε σε τεστ.

Η γυναίκα είναι έγκυος στον έκτο μήνα, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι είχε έρθει σε επαφή με Γερμανούς που ήρθαν πρόσφατα στη χώρα. Ήδη σε καραντίνα 14 ημερών έχουν τεθεί όλα τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η ΔΟΥ Βόλου θα παραμείνει κλειστή αύριο Παρασκευή (5/6), προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κτήριο, καθώς η μητέρα της 30χρονης εγκύου εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία που στεγάζεται στο εν λόγω κτήριο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συναγερμός έχει ξεσπάσει και σε δύο σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας στο Βόλο καθώς τα πεθερικά της 30χρονης είναι γυμναστές και επέστρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα στα μαθήματά τους.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για να οργανωθούν οι ιχνηλατήσεις, σε περίπτωση που κι εκείνοι έχουν νοσήσει.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ