Έλληνες ΓΤΠ: Το νέο κόμμα του Κασιδιάρη


Την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιαδιάρης, εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο υπόδικος πολιτικός, μετά το οριστικό διαζύγιο με τον πολιτικό του μέντορα Νίκο Μιχαλολιάκο ανήγγειλε την ίδρυση του νέου κόμματος Ελλήνων, που σύμφωνα με τον ιδρυτή του «θα αντιταχθεί στο βρώμικο πολιτικό σύστημα».

Κάλεσε μάλιστα σε μαζική εγγραφή στα μητρώα του νέου «φορέα» και τόνισε ότι η διαφωνία του με τη Χρυσή Αυγή «είναι πλήρης» αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο ριζική αναδιοργάνωσης που πρότεινε.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής έγραψε ότι το όνομα του κόμματος θα είναι «Έλληνες Για Την Πατρίδα», και συμπλήρωσε «Για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία! Έλληνες για την πατρίδα».

Παράλληλα, ανέβηκε και ένα νέο βίντεο στο επίσημο κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο Youtube, το οποίο περιλαμβάνει τις θέσεις του νέου του κόμματος.


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kε Κασιδιαρη αστε το, δεν το εχετε για τα δεδομενα. ειστε πολυ εκρηκτικος και απροβλεπτος. Η αυτοπειθαρχια σας στη προκληση ειναι μηδενικη. Φοβιζετε τους απλους ψηφοφορους, και με τη συμπεριφορα σας χανετε το οποιο δικιο σας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ