ΤΩΡΑ: Νεκρός ο άντρας που αναζητούσαν οι Αρχές στον Υμηττό

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., το άψυχο κορμί του άντρα που αναζητούσαν τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρέθηκε πριν λίγο πίσω από το στρατόπεδο “Σακέτα”.

Νωρίτερα, η κόρη του 50χρονου άνδρα απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει κάποια πληροφορία για τον πατέρα της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

“Θα ήθελα να παρακαλέσω ο κόσμος να συνεχίσει να ψάχνει. Και οι Αρχές και όλοι να συνεχίσουν να ψάχνουν και με τα σκυλιά και με τα drones. Εμείς δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας θεωρούμε ότι μπορεί να βρεθεί. Αν κάποιος τον έχει αφήσει κάπου, αν κάποιος τον χτύπησε κατά λάθος έστω να ενημερώσει ανώνυμα να πάμε να τον βρούμε. Πραγματικά παρακαλώ πάρα πολύ αν κάποιος τον χτύπησε γιατί γνωρίζουμε ότι φόραγε ακουστικά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ήρεμος, δεν υπάρχει περίπτωση αυτός να έκανε κάτι, να προκάλεσε κάτι. Αν έγινε, έγινε κατά λάθος. Μπορεί κάποιος με μηχανή, κάποιος με ποδήλατο, η περιοχή ήταν γεμάτη με ποδήλατα. Κάποιος κατά λάθος να τον χτύπησε και να έφυγε από κάποιο σημείο και να μην μπορούμε να τον εντοπίσουμε τώρα. Ανώνυμα έστω να αναφέρει στις Αρχές πού βρίσκεται. Ο πατέρας μου έκανε καθημερινά βόλτα στον Υμηττό”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κόρη του 50χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here