Καιρός Αγίου Πνεύματος: Στα ύψη ο υδράργυρος τη Δευτέρα – Πού θα φτάσει


Καιρός: Μέχρι 5 μποφόρ οι άνεμοι στα πελάγη και θερμοκρασία σε άνοδο – Καταιγίδες μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά

Αραιές νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες, ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και θερμοκρασία σε άνοδο περιμένουμε τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με το meteo.gr.

Πιο αναλυτικά:

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας οι νεφώσεις μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο κυρίως από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά μόνο έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις αναμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ