Παντρεύτηκε και αφήνει τους πάντες άφωνους: Πώς είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά των ριάλιτι (Pics)

Το «Big Brother» ήταν το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού στην ελληνική τηλεόραση και οι παίκτες του, παρότι έχουν περάσει 17 χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας ως περσόνες τηλεοπτικές που κρατούσαν κάθε βράδυ συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο

Μία από τις παίκτριες, που μπορεί να μην έφτασε ως τον τελικό αλλά μας έμεινε αξέχαστη, είναι η αισθησιακή ξανθιά Μαίρη Σκόρδου. Το κορίτσι που μπήκε και αναστάτωσε το κοινό με τις καμπύλες της και το χυμώδες σώμα, απόκτησε φανατικό κοινό και για λίγο καιρό ακολούθησε την πεπατημένη.

Γυμνές φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, τραγούδι σε λαϊκές πίστες και μετά για αρκετά χρόνια απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, μετά από 17 χρόνια η Μαίρη δεν άλλαξε σε τρομακτικό βαθμό εξωτερικά, παραμένει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της δένοντας με τα δεσμά του γάμου τον έρωτά της με τον σύντρφό της.

Πριν λίγους μήνες το ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Facebook. Ο σύζυγός της, Γιώργος Σαββίδης, είναι μουσικός και στήνει το πρόγραμμα της Μαίρης στα νυχτερινά μαγαζιά που δουλεύει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here