Μαντλίν: «Το κορίτσι είναι νεκρό» – Ανατροπή στις έρευνες


Το δράμα της οικογένειας ΜακΚάν φαίνεται πως δεν έχει αίσιο τέλος.

Έχουν περάσει 13 χρόνια από την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν από το Αλγκάρβε, με το κουβάρι να ξετυλίγεται για πρώτη φορά, οδηγώντας τις Αρχές σε έναν ξεκάθαρο ύποπτο, τον Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Οι γερμανικές Αρχές μετά από έρευνα και συνεργασία με τις αντίστοιχες βρετανικές και πορτογαλικές έχουν φτάσει στο συμπέρασμα πως ο Μπρίκνερ ήταν ο άνθρωπος που απήγαγε την Μαντλίν από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια ΜακΚάν.

Μιλώντας στο Sky News, για πρώτη φορά επίσημα από την ημέρα που το όνομα του Μπρίκνερ ήρθε στην δημοσιότητα, ο εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος είναι επικεφαλής της έρευνας, ξεκαθάρισε πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

«Από όλες τις πληροφορίες που έχουμε, το κορίτσι είναι νεκρό. Δεν έχουμε καμία πληροφορία που να δείχνει το αντίθετο. Όλες οι ενδείξεις που έχουμε αναφέρουν πως η Μαντλίν δεν ζει. Έχουμε ευρήματα τα οποία δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε, ωστόσο όλα δείχνουν πως το παιδί είναι νεκρό, ακόμη και αν δεν έχουμε βρει την σωρό της», δήλωσε ο Βόλτερς.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως χωρίς να έχει βρεθεί το πτώμα της Μαντλίν, δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα έρευνας για τις κατοικίες που έμενε ο Μπρίκνερ, αλλά ούτε και να δικαστεί για φόνο!

Μικρή Μαντλίν: Αποκαλύψεις σοκ για τον Γερμανό παιδόφιλο

Ο Γερμανός παιδόφιλος Christian Brueckner που βρίσκεται στη φυλακή εδώ και μερικές ημέρες θεωρείται ως ο άνθρωπος που εξαφάνιση την 3χρονη τότε Μαντλίν και γνωρίζει τι απέγινε.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Star, νέα μαρτυρία «καεί» τον παιδόφιλο. Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας ανέφερε σε πορτογαλικό κανάλι ότι την εποχή της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, ο Brueckner συμμετείχε σε πάρτι και έδινε ναρκωτικά σε νεαρές κοπέλες.

Τα συγκεκριμένα πάρτι ονομαζόντουσαν «Pizza parties», και λάμβαναν χώρα στο χωριό Barao de Sao Joao, που βρίσκεται 20 λεπτά από το θέρετρο από όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

«Ήταν σαν ένα είδος πληρωμής. Τους έδινε ναρκωτικά για να κάνουν σεξ μαζί του, επειδή τα κορίτσια δεν είχαν χρήματα για να αγοράσουν κάνναβη», ανέφερε η μάρτυρας.

Ο παιδόφιλος φώναξε – «Είναι νεκρή, τέλος»

Μία νέα ανατριχιαστική μαρτυρία έρχεται στο «φως» και δείχνει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Γερμανού παιδόφιλου που είναι πια ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Συγκεκριμένα, η γερμανική Bild παρουσιάζει τη μαρτυρία της 34χρονης Lenta Johlitz, η οποία δούλευε στο περίπτερο που διέθετε ο Γερμανός παιδόφιλος στην πόλη Braunschweig από το 2012 και η οποία προκαλεί ανατριχίλα.

Όπως αποκαλύπτει, σε τυχαία συζήτηση που είχαν στο κατάστημα για την μικρή Μαντλίν, ο Brueckner τα «έχασε» ξαφνικά και άρχισε να ωρύεται. «Ήθελε να σταματήσουμε την κουβέντα και φώναξε ‘το παιδί είναι νεκρό, τέλος’», είπε η 34χρονη και συνέχισε λέγοντας πως ο παιδόφιλος έληξε τη συζήτηση με την ανατριχιαστική φράση, «μπορείς να εξαφανίσεις ένα πτώμα πολύ γρήγορα. Ακόμα και τα γουρούνια τρώνε ανθρώπινη σάρκα».

Την ίδια ώρα, ένας άλλος μάρτυρας τονίζει πως ο Γερμανός έδινε αμέτρητα παιχνίδια και αρκουδάκια σε νεαρά παιδιά τα οποία πήγαιναν σε σχολείο που βρισκόταν πολύ κοντά στην επιχείρησή του.

Ο 64χρονος Peter Erdmann, εργαζόμενος στο σχολείο, τονίζει: «Τα παιδιά έρχονταν στο σχολείο κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια και παιχνίδια. Τα ρωτούσε πού τα βρήκαν και μου έλεγαν πως τους τα έδινε «ο Κρίστιαν από το κιόσκι».

Και συνεχίζει: «Εκείνη την περίοδο, δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Πήγαινα στο μαγαζί του και πάντα ήταν φιλικός. Τον είχα ρωτήσει αν έδινε δώρα στα παιδιά και μου απάντησε πως είχε ένα κουτί γεμάτο παιχνίδι στο μαγαζί του. Αναγουλιάζω όταν σκέφτομαι τις πραγματικές του προθέσεις και εύχομαι να είχα αναφέρει το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ