Τρεις συλλήψεις μετά από άγρια καταδίωξη αλλοδαπών

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων έπειτα από καταγγελία για ληστεία σε βάρος νεαρού στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, καθώς και η συνεργασία με έτερα περιπολικά οχήματα οδήγησε στη σύλληψη τριών ατόμων

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς 23, 28 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, αντίσταση, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (08-06-2020) στο κέντρο της πόλης οι προαναφερόμενοι κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ¨έκλεισαν¨ τον δρόμο σε όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και όταν ο τελευταίος κατέβηκε από αυτό, του αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να τον τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα εντοπίσθηκε το όχημα των δραστών από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πλην όμως δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα στάσης που πραγματοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας εμβόλισαν δύο φορές το υπηρεσιακό όχημα προκειμένου να διαφύγουν.

Με τη συνδρομή και έτερων περιπολικών οχημάτων το όχημα ακινητοποιήθηκε σε παράδρομο της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς (ύψος Νεοχωρούδας) οπότε και συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here