Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 3-6-2020, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, πέντε αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Συγκεκριμένα:

1. Συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα δύο αλλοδαποί, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους -100- πακέτα λαθραία τσιγάρα και -5- συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Έπειτα από έρευνα σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3.128- πακέτα τσιγάρα και -290- συσκευασίες καπνού, προϊόντα λαθρεμπορίου.

2. Συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα τρεις αλλοδαποί, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν -9- πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την περαιτέρω έρευνα σε διαμέρισμα όπου διέμεναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -476- πακέτα τσιγάρα και -29- συσκευασίες καπνού, προϊόντα λαθρεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here