Άγριο επεισόδιο στο ΟΑΚΑ – Με κλωτσιές και μπουνιές φυγαδεύτηκε ο Σπανός από τα επίσημα (vid)


Ομάδα είκοσι ατόμων που βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ προπηλάκισαν τον πρόεδρο του Ατρόμητου Αθηνών Γιώργο Σπανό μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Ο Γιώργος Σπανός που βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του, ενόχλησε στο “κεκλεισμένων των θυρών” ΟΑΚΑ όταν χειροκρότησε τους παίκτες της ομάδας του, με αποτέλεσμα να δεχτεί αρχικά λεκτική επίθεση. Ο ίδιος αλλά και άνθρωποι της διοίκησης του Ατρομήτου έμειναν στα επίσημα να χειροκροτήσουν τους παίκτες τους. Αυτό ήταν αφορμή να ανάψουν τα αίματα με φίλους της ΑΕΚ που του φώναζαν για τους πολλούς δανεικούς του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι έχει γίνει «υποκατάστημα του Σαββίδη».

Ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει και μάλιστα με προκλητικό τρόπο φωνάζοντας τους «Και εσάς με δανεικούς σας έχει, έτσι το πήρατε πέρυσι».

Ωστόσο, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ καθώς αποχωρούσε συνοδεία του στενού συνεργάτη του Μελλισανίδη, Γιώργου Παπαδόπουλου από τα VIP, δέχτηκε καταιγισμό από κλωτσιές και μπουνιές τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας του.

Από το μένος δεν γλίτωσαν ούτε δημοσιογράφοι

Μετά την αποχώρηση του Σπανού άρον άρον από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικών, επίθεση δέχτηκαν και δημοσιογράφοι που σήκωσαν τα κινητά τους για να καταγράψουν τη συμπλοκή με αποτέλεσμα και υπό την απειλή θερμόαιμων του ξυλοδαρμού ή σπασίματος των συσκευών, να σβήσουν τα επίμαχα βίντεο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ