Δίκη χήρας στην Κοιλάδα: «Είμαι της εκκλησίας, όχι φόνισσα»

Η Δήμητρα Βούλγαρη για ακόμη μια φορά τόνισε πως είναι αθώα.

Για πρώτη φορά απολογήθηκε η χήρα του καπετάνιου από την Κοιλάδα, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συζύγου της το 2014.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κατηγορουμένη είπε κατά την απολογία της ότι ο σύζυγός της ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος άνθρωπος της ζωής της και εξέφρασε την αγάπη της για εκείνον.

«Είμαι αθώα, ποτέ δε θα έκανα τέτοιο πράγμα. Ήταν σχέση ζωής. Τον λάτρευα, είμαι φυλακή πέντε χρόνια χωρίς να έχω κάνει τίποτα» είπε η κατηγορούμενη. Η ίδια μάλιστα υποστήριξε πως το κουτσομπολιό είναι το οξυγόνο στην Κοιλάδα και διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν για την καλή ζωή που φέρεται να έκανε λέγοντας πως έβγαινε σπάνια για καφέ ή με τον άνδρα της.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα» είπε κατά την απολογία της χήρα. Αναφερόμενη στην ημέρα του θανάτου του άνδρα της είπε ότι ήταν μια φυσιολογική μέρα. «Ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο» ανέφερε η κατηγορούμενη.

«Πήγα για καφέ με δύο φίλες. Όταν γύρισα από τη βόλτα και τελειώσα τις δουλειές στο σπίτι, αντίκρισα πολύ κόσμο και ρωτούσα “θα γίνει καλά;”» υποστήριξε η ίδια.

Σχετικά με τον ισχυρισμό της αδερφής της ότι ο ναυτικός είχε απειλήσει τη σύζυγό του με όπλο, η κατηγορούμενη το διέψευσε λέγοντας πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Σε παλιότερη συνεδρίαση οι δικηγόροι της κατηγορουμένης είχαν κάνει, μάλιστα, αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, προκειμένου να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, εξαιτίας της μανιοκατάθλιψης, από την οποία, όπως ισχυρίζονται, βασανιζόταν.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη και δεύτερη έρευνα σε εξέλιξη, μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα και για την ύπαρξη συνεργών. Υπήρξε, άλλωστε, και κατάθεση – ανατροπή για την υπόθεση στο Εφετείο, πριν διακοπεί η δίκη λόγω του κορονοϊού. Υπόθεση για την οποία κατέθεσε και η Αγγελική Νικολούλη.

Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ