Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης ανατρέπει τα δεδομένα


Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο προκαλεί η κατάθεση του 40χρονου συντρόφου της 35χρονης.

Όπως προκύπτει, η φερόμενη ως δράστης νόμιζε ότι την απατά με το θύμα, εξαιτίας ενός αιτήματος φιλίας και κάποιων μηνυμάτων στο Facebook:

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου», ανέφερε ο 40χρονος.

Και πρόσθεσε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ φαίνεται η 35χρονη να κατεβαίνει από λεωφορείο στη Λεωφόρο Συγγρού και να κατευθύνεται σε καρτοθάλαμο όπου εκεί έκανε δύο τηλεφωνήματα, ένα στην εταιρεία ραδιοταξί και ένα σε κάποιον αλλοδαπό, τον οποίο είχε καλέσει και από το κινητό της τηλέφωνο.

Οι αρχές βρήκαν από την άρση των επικοινωνιών την κλήση προς τον άνδρα – υπήκοο Μπαγκλαντές – και στη συνέχεια το δικό της τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα, ένα άλλο βίντεο έχει καταγράψει την 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι λίγες στιγμές πριν την προσαγάγουν.

Επίθεση με βιτριόλι: Ψυχρή στον εισαγγελέα η 35χρονη

Ψύχραιμη και ψυχρή εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα την Πέμπτη (11/06) η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης.

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη», ήταν η λακωνική απάντηση της στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Συμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απείθεια» η οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις απο τον εισαγγελέα με την ίδια να δίνει απαντήσεις που επιβεβαίωναν την κυνικότητα της.

Ειδικότερα στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της και για το λόγο αυτό την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ