Επίθεση με βιτριόλι – Αποκάλυψη: Η «άγνωστη» σχέση της Ιωάννας με την 35χρονη


Οι δυο γυναίκες γνωρίζονταν καλύτερα απ’ όσο έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα

Θύμα και θύτης γνωρίζονταν πολύ καλύτερα απ’ όσο έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, αφού υπάρχει «συγγένεια» μεταξύ της 35χρονης που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση με βιτριόλι και της 34χρονης Ιωάννας που είναι το τραγικό θύμα της επίθεσης αυτής.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του lawandorder.gr η πρώτη ξαδέρφη του θύματος έχει βαφτίσει το παιδί της αδερφής της 35χρονης, η οποία πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την επόμενη Τρίτη και έως τώρα αρνείται τις πράξεις που της αποδίδονται.

Οι δυο γυναίκες άλλωστε κατάγονται από κοντινά χωριά και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία, καθώς τα χωριά τους δεν είχαν σχολεία. Επιπλέον μοιράζονταν κοινές παρέες.

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος του θύματος, το πρωί υποστήριξε πως «η Ιωάννα “πάγωσε” στο άκουσμα του ονόματός της, γιατί την είχε δει μόνο πέντε φορές», ενώ σε ό,τι αφορά τον σύντροφο της δράστριας είπε πως δεν τον έχει δει ποτέ και δεν τον ξέρει.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή σύλληψη της 35χρονης προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνελήφθη 35χρονη για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπή την 20η Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας συνελήφθη, χθες (Πέμπτη 11-6-2020), 35χρονη ημεδαπή, για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπή την 20η Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απείθειας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή της και στην οικία της αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν ως σχετιζόμενα με την υπόθεση, τόσο στο στάδιο των προπαρασκευαστικών ενεργειών, όσο και στο στάδιο της διάπραξης της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Πηγή: lawandorder.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ