Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί μια μάσκα προβληματίζει την Αστυνομία

Επίθεση με βιτριόλι: Η περιγραφή της Ιωάννας έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της 35χρονης

Ένα σημείο που προβληματίζει την Αστυνομία κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να λύσει το κουβάρι της υπόθεσης, είναι η περιγραφή της Ιωάννας για τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι και οι εικόνες της 35χρονης όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Όπως ισχυρίστηκε η Ιωάννα, η γυναίκα φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα. Στα πλάνα όμως λίγο μετά την επίθεση στην άτυχη 34χρονη, η γυναίκα φοράει άσπρη μάσκα. Παρόλα αυτά, μπορεί η γυναίκα να είχε τον χρόνο να πετάξει τη μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι μια μαρτυρία των πρώτων ημερών έλεγε πως η δράστις έφυγε τρέχωντας και πέταξε στους θάμνους μια μαύρη μάσκα.

«Σκληρή» η 35χρονη

Η 35χρονη χαρακτηρίζεται απο τους αστυνομικούς σκληρή και αποστασιοποιημένη. Αρνείται να δει ακόμα και τους δικούς της. Μόνο τον αδερφό της δέχθηκε, για να της φέρει κάποια ρούχα.

Νέες αποκαλύψεις γύρω από τη σύλληψη της 35χρονης ήρθαν στο «φως» χθε, καθώς στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε φίλη της κατηγορούμενης.

Πού ήταν η 35χρονη το βράδυ πριν τη σύλληψη

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Χθες (το βράδυ πριν τη σύλληψη) ήμασταν μαζί. Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα “θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις”. Ήρθε αργότερα, εγώ ήμουν με τα παιδιά ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα. Κάποια στιγμή μας είχε πει «”Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;”, με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό».

Στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας, είπε ότι η προσπάθεια να παρουσιαστεί η κατηγορούμενη ως ψυχικά ασθενείς προσβάλλει εκείνους που όντως πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο.

«Την κακία και τη ζήλια και την απαξία για την ανθρώπινη ζωή δεν θα την ονομάσουμε ψυχική ασθένεια, με συγχωρείτε. Έχω πληροφορηθεί ότι πρόκειται για μια απολύτως συγκροτημένη κοπέλα η οποία ήξερε ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί, πώς να κάνει το έγκλημα», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Πρόσθεσε ότι αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση του συνηγόρου της 35χρονης καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της ωστόσο ένα άτομο φυσιολογικό με οικογενειακές και φιλικές επαφές και σταθερή εργασία, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται έτσι εύκολα ψυχικά ασθενής.

Αυτό είναι το ψεύτικο προφίλ της 35χρονης στο Facebook

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα φαίνεται να είχε και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα. Μάλιστα το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρεία ραδιοταξί για να μεταβεί στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ». Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν με επιτυχία την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ