Άγρια επεισόδια στο ΚΥΤ Κιλκίς – Μετανάστες έβγαλαν μαχαίρια


Επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου (13/06) μεταξύ των μεταναστών – προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά τεσσάρων τραυματιών στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Τα επεισόδια, σύμφωνα με το eidisis.gr, έγιναν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν νεαρός μετανάστης μέσα στη δομή παρενόχλησε μια κοπέλα. Η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει, άναψαν τα αίματα, πιάστηκαν στα χέρια και στο τέλος βγήκαν και μαχαίρια.

Το επεισόδιο αρχικά δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονται και φρουρούν στην είσοδο του κέντρου φιλοξενίας. Τελικά, μετανάστες μετέφεραν και άφησαν στην πύλη της δομής τους τραυματίες του επεισοδίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από το νοσοκομείο του Κιλκίς κινητοποιήθηκαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και μετέφεραν τους τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με το eidisis.gr, ο πιο βαριά τραυματισμένος είχε χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος είχε σπασμένο κεφάλι.

Μέσα στη δομή κινήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα «αντίποινα» μεταξύ και των διαφορετικών εθνικοτήτων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ