O διάλογος “φωτιά” και το προφίλ του 40χρονου “Νώντα” (vid)

«Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση με το βιτριόλι, όπως ο διαδικτυακός διάλογος της 35χρονος με το θύμα για το επίμαχο αίτημα φιλίας στο Facebook.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα και την ρώτησε αν είχε δεχθεί ένα αίτημα φιλίας από έναν άνδρα.

Ακολουθεί ο διάλογος:

– Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

– Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ό,τι θες.

– Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

– Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

– Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

– Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

– Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

– Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

– Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

– Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.

– Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

– Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.

“Νώντας”: Το προφίλ του γοητευτικού άντρα που «ευθύνεται» για το βιτριόλι στην Ιωάννα

Βρέθηκε να πρωταγωνιστή εν αγνοία του σε μια πραγματική τραγωδία. Μια τραγωδία που οδήγησε δυο νέες και όμορφες γυναίκες στην καταστροφή.

Ποιος είναι, όμως, ο περίφημος «Νώντας» που, όπως όλα δείχνουν, αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας Π. από 35χρονη συντοπίτισσά της που είχε ερωτική σχέση μαζί του;

Είναι ωραίος, επικοινωνιακός και κάθε άλλο παρά απαρατήρητος περνά από τις γυναίκες. Ο 40χρονος άνδρας που έγινε εμμονή στην 35χρονη γυναίκα σε τέτοιο βαθμό, που για τα μάτια του να πάρει βιτριόλι και να κάψει το πρόσωπο και το σώμα της κοπέλας που θεώρησε αντίζηλό της.

Εκείνος, βέβαια δεν είχε στο μυαλό του γάμους και οικογένεια γι’ αυτό και το κατέθεσε ξεκάθαρα στην Αστυνομία: «Είχα μαζί της (σ.σ.: με την κατηγορούμενη) ελεύθερη ερωτική σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώην μπάρμαν -έχει εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα, αλλά και στην Αθήνα- νυν υπάλληλος σε μια εταιρεία, ο νεαρός άνδρας φαίνεται να αγαπά τα ταξίδια και τη διασκέδαση, όπως κάθε άνθρωπος στην ηλικία του. Ο γοητευτικός άνδρας που παρ’ όλα αυτά κρατά χαμηλό προφίλ, είναι οπαδός του Ολυμπιακού και βρέθηκε στο στόχαστρο της 35χρονης, η οποία επένδυσε σε μια σχέση που για εκείνον ήταν ελεύθερη και περιστασιακή.

Ο 40χρονος στην κατάθεσή του περιέγραψε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Αυτά τα μηνύματα, που ο ίδιος χαρακτήρισε τυπικά, αλλά και κάποια likes σε φωτογραφίες της Ιωάννας πυροδότησαν τη ζήλια της 35χρονης που βρήκε απάντηση στο όμορφο πρόσωπο της Ιωάννας στο γιατί ο άνδρας-αντικείμενο του πόθου της δεν την έβλεπε «σοβαρά».

Η ζήλια της ήταν παθολογική, ενώ είχε φτάσει να προκαλέσει και επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η 35χρονη είχε φτάσει να τον ρωτήσει ευθέως αν είχε σχέση με την Ιωάννα, με εκείνον να μη δίνει σημασία στην εμμονή της και να την αγνοεί, χωρίς βεβαίως ποτέ να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here