Βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο – «Η Έφη είναι καλό κορίτσι»


Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν οι συνομιλίες της άτυχης Ιωάννας με τον 40χρονο – Δείτε τους αποκαλυτπικούς διαλόγους

Η 34χρονη Ιωάννα, δέχθηκε δύο φορές μήνυμα από τον 40χρονο, ωστόσο και τις δυο τον απέκρουσε υπερασπιζόμενη την 35χρονη.

Στην άκρη του νήματος πλησιάζουν σιγά-σιγά οι Αρχές, σχετικά με τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος που έλαβε χώρα στις 20 Μαΐου εναντίον της 34χρονης Ιωάννας από την 35χρονη, που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως καθημερινά, αναδεικνύουν τα περίεργα παιχνίδια που έπαιζε το μυαλό της γυναίκας που έβαλε στο μάτι την Ιωάννα.

Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που μέχρι πριν λίγες ημέρες, η άτυχη 34χρονη δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ανάμεσα στους υπόπτους θα βρισκόταν η 35χρονη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα social media των γυναικών, όταν η 35χρονη της είχε πει ότι την ενοχλούσε το γεγονός ότι ο 40χρονος είχε κάνει φίλη του στο facebook την Ιωάννα, η κοπέλα έσπευσε αμέσως να τον διαγράψει.

Στις 26 Νοεμβρίου του 2018, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, είχε γίνει η «παρεξήγηση». Τότε είχε στείλει μήνυμα ο 40χρονος στην Ιωάννα η οποία ήταν στην Βαρσοβία εκδρομή με φίλες της. Του απάντησε λοιπόν εκείνη, και του είπε: «Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;» Και εκείνος την ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» Και εκείνη του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». Έτσι, τελείωσε ο πρώτος διάλογος ανάμεσα στην Ιωάννα και στον 40χρονο.

Όμως, τον Ιούλιο του 2019 ο 40χρονος επανέρχεται και η Ιωάννα του λέει: «Η Έφη, είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι». Σύμφωνα με τον Alpha, την ίδια κουβέντα είπε στους αστυνομικούς η Ιωάννα όταν την επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ