Γιώργος Μουκίδης: «Ο Αργυρός ας μείνει στα “Ξημερώματα”! Δεν χρειάζεται να τραγουδάει Μητροπάνο» (video)

Ο Γιώργος Μουκίδης απαξίωσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκφράζοντας περιφρονητικά σχόλια. «Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερός του. Δεν θα του δώσω ποτέ τραγούδι μου!» δήλωσε ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών του Νότη Σφακιανάκη για τον δημοφιλή καλλιτέχνη της νέας γενιάς, από τους λίγους που γεμίζουν μόνοι τους νυχτερινά μαγαζιά.

Μετά τη σκληρή κόντρα του με τον Σφακιανάκη, που έχει πάρει πια τη νομική οδό, ο δημιουργός πέρασε σε… άλλο επίπεδο, βάζοντας στο «μάτι» τον γοητευτικό τραγουδιστή του λαϊκού πενταγράμμου. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, σχολίασε ιδιαιτέρως αιχμηρά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Mega.

Δείτε επίσης: Σπάνιες φωτογραφίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη (video)

«Ναι, το είδα αυτό το πράγμα. Δεν μου άρεσε καθόλου που τραγούδησε Μητροπάνο, δεν χρειάζεται. Αφού πήγαν καλά τα “Ξημερώματα” και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάποια κομμάτια των Κατσιμιχαίων και έκλαιγα από τη στενοχώρια μου» έριξε… το φαρμάκι του ο δημιουργός, μιλώντας στο «Πρωινό». Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς, όπως φαίνεται, μάλλον του τα είχε μαζεμένα. «Η επιτυχία είναι συνυφασμένη με τη διαχρονικότητα. Κάποια στιγμή, παλιά, θα του έδινα τραγούδι, τώρα δεν του δίνω. Όταν με συναντάει μου λέει “Α, τι κάνεις; Να πιούμε κανέναν καφέ, θέλω ένα κομμάτι” και μετά εξαφανίζεται. Αυτό εμένα μου κάνει λίγο δημοσιοσχετίστικο, δεν μου αρέσει» είπε ορθά κοφτά ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο συνθέτης, ωστόσο, κράτησε για το τέλος το πιο «δηλητηριώδες» βέλος για τον Κωνσταντίνο, υποβιβάζοντάς τον σε θέματα ταλέντου, αλλά και συμπεριφοράς. «Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερος από τον Αργυρό, είναι και πιο συνεπής καλλιτεχνικά και πιο σεβαστικός στα τραγούδια» είπε χαρακτηριστικά, ρίχνοντας… λάδι στην κόντρα που μόλις άρχισε.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here