Ιουλία Κουκουβέ: «Στόχος μου είναι η κορυφή και θα φτάσω σ’ αυτήν είτε το θέλουν είτε όχι!» (video)

Η μοναδική Ελληνίδα τράπερ Ιουλία Κουκουβέ δηλώνει αδίστακτη και φροντίζει να προκαλεί με κάθε ευκαιρία!

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στο πρώτο τραγούδι της με τίτλο «Σκέψου καλά» αναφέρεται στην Κατερίνα Στικούδη, αλλά και στη Naya με υπαινιγμούς, ενώ στο δεύτερο, με τίτλο «C.B.», τα βάζει ακόμα και με τη διεθνούς φήμης Cardi B. Ίσως γι’ αυτό έχει τόσο φανατικούς θαυμαστές όσο και ορκισμένους πολεμίους. Το σίγουρο είναι πως έχει αρχίσει να απασχολεί και να συζητιέται. Απόδειξη; Τα βίντεό της στο YouTube, που μετρούν πολλά views, είναι… κατακλυσμένα από σχόλια haters, αλλά και fans. «Στόχος μου είναι η κορυφή και θα φτάσω σ’ αυτήν είτε το θέλουν είτε όχι!» δηλώνει η ίδια στην «Espresso» με αποφασιστικότητα, δείχνοντας εξαρχής τις προθέσεις της.

«Με τη μουσική ασχολούμαι από μικρή, αλλά στον χώρο της τραπ είμαι λίγο χρονικό διάστημα. Η επιλογή αυτού του είδους μουσικής έγινε από μένα γιατί θέλω να μεταφέρω τα δικά μου μηνύματα στην κοινωνία. Εκείνο που με ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του είδους είναι ότι τους προκαλώ και δεν θα σταματήσω. Μετά το “Σκέψου καλά” και το “C.B. (Cardi B)” έπεται και συνέχεια…» μας λέει με μια αμυδρά απειλητική διάθεση. Στην ερώτησή μας αν προκαλεί εκείνη πρώτη ή την προκαλούν και αντιδρά, μας απαντά: «Αυτοπροκαλούμαι από αυτά που βλέπω. Η καθημερινότητα με εμπνέει και γράφω τα τραγούδια μου».

Όσο για τους αμέτρητους και σκληρούς haters που έχει καταφέρει να αποκτήσει, η Ιουλία δεν το βλέπει απαραίτητα ως κάτι κακό: «Συνήθως οι haters είναι αυτοί που αναφέρω στα τραγούδια μου! Η δυσφήμηση είναι και η καλύτερη διαφήμιση» τονίζει. Όταν ζητάμε δε την άποψή της για τους συναδέλφους της Sin Boy και Snik, μας λέει με το χέρι στην καρδιά: «Ο Sin Boy κατάφερε να πάει ψηλά, αλλά όχι και να το κρατήσει. Ο Snik είναι στην επικαιρότητα με το δικό του στιλ».

Πρότυπό της, όπως λέει ολίγον υπερφίαλα, είναι ο εαυτός της, ενώ στην ερώτησή μας ποιον καλλιτέχνη δεν αντέχει με τίποτε ν’ ακούει μας δείχνει τον Tus. Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδιά της, η Ιουλία αποκαλύπτει δύο συνεργασίες που θα κάνει άμεσα: «Θα εμφανιστώ στην Κρήτη με τον Erick Galan και την dj Annita Yes από την Ισπανία. Ακόμα, έχω ήδη έτοιμα δύο τραγούδια με τον Αλβανό ράππερ G Bani».

Τέλος, δεν παραλείπει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους ανθρώπους που τη βοήθησαν: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την εταιρία Promo Paganias και τον μάνατζέρ μου Γιάννη Παγανιά. Η επίσημη κυκλοφορία των τραγουδιών μου γίνεται από τη Real Music και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here