Ο νικητής του «MasterChef» Σταύρος Βαρθαλίτης ζήτησε συμβολαιογράφο για να μοιραστεί το έπαθλο των 50.000 € με τον Σταυρή (video)


«Έρωτας, αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης». Με το παραπάνω σλόγκαν να κάνει… θραύση στο twitter, o νεαρός με τα φλοράλ πουκάμισα που είχε επικριθεί για το styling του στην πρώτη οντισιόν αναδείχθηκε νικητής στον φετινό κύκλο του «MasterChef» το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο, κατά την εμφάνισή του χθες το πρωί «Στη Φωλιά των Κου-Κου», στο Star, ζήτησε έναν συμβολαιογράφο ώστε να μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000€ με τον πρώην συμπαίκτη και πλέον καλό του φίλο Σταυρή Γεωργίου, με τον οποίο έφτασαν μαζί στον τελικό τού reality.

Ενώ είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο επίδοξοι σεφ είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους από πριν να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10.000 ευρώ από το έπαθλο, στην πορεία ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε την ανατροπή, δηλώνοντας on air ότι θα μοιραστεί όλα τα λεφτά με τον συνονόματό του από την Κύπρο.

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50-50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης, κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50-50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ό,τι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο, τώρα που ξεκινά η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ό,τι λέμε θα το τηρήσουμε, γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος νικητής.

Ποιος όμως είναι ο νέος Ελληνας «MasterChef», τον οποίο επιβράβευσε μέσω Instagram ως και ο πρώτος διδάξας Άκης Πετρετζίκης γράφοντας το σχόλιο «ο νέος είναι ωραίος»; Μπορεί στην πρώτη του οντισιόν να μην κέρδισε τις εντυπώσεις εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης και του εκκεντρικού του στιλ -δεν έβγαλε ποτέ τα μοβ γυαλιά ηλίου του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί τα θεωρεί γούρι του, ωστόσο ο νεαρός παίκτης είχε μεγάλη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε δηλώσει ότι διέθετε ήδη μαγειρική τρέλα και μπήκε στον διαγωνισμό για να αποκτήσει… μαγειρική ωριμότητα! Ωστόσο, το στιλ του είχε ενοχλήσει τότε τον κριτή Σωτήρη Κοντιζά, που δεν δίστασε να τον επικρίνει και να τον ψαρώσει. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Ο 24χρονος μάγειρας κατάγεται από τη Σύρο και μένει στην Αθήνα, συγκεκριμένα στα Ανω Λιόσια.

Είναι καλά στα προσωπικά του

Στον διαγωνισμό πήρε μέρος για να συνδυάσει δύο πράγματα που του αρέσουν: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Μέσα από το «MasterChef» είχε σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά τον διαγωνισμό, αν και στα προσωπικά του -όπως τόνισε- είναι καλά και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι! Βέβαια από τον διαγωνισμό δεν πήρε μόνο χρήματα, αλλά και οκτώ κιλά, αφού δοκιμάζοντας τα φαγητά ήρθε και το επιπλέον βάρος. Να σημειωθεί ότι το 2017 είχε συμμετάσχει ξανά σε ριάλιτι μαγειρικής στο «Ζητείται chef» του ΑΝΤ1, αλλά δεν είχε καταφέρει να κερδίσει.

Ο δεύτερος του φετινού «MasterChef» Σταυρής Γεωργίου, από την άλλη μεριά, μίλησε στην κάμερα του Star και τόνισε ότι δεν έφτασε στον τελικό με αντίπαλο, αλλά με παρτενέρ: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους, την πατρίδα μου. Όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορωνοϊό, ήμουν πολύ χάλια γιατί ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Η κοπέλα μου αυτές τις εβδομάδες ήταν στην Αθήνα, αλλά με το lockdown δεν την είδα. Το άγχος μου το έχω πάρει από τη μάνα μου και το δείχνω, γι’ αυτό λύγισα. Έχω και αυτή την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μου και δεν θα αλλάξω για κανένα λόγο».

Χορταστική τηλεθέαση! Χτύπησε 45,3% στην ανακοίνωση του αποτελέσματος

Τρίβουν τα χέρια τους στο Star με τα νούμερα τηλεθέασης! Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός του «MasterChef 4» σημείωσε ποσοστό 32,6% στο γενικό σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Πέρυσι τα ποσοστά ήταν 33,1% και 42% αντίστοιχα.

Η τηλεθέαση του προγράμματος κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 40% και στο κρίσιμο τέταρτο της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε στο 45,3%. Από την άλλη μεριά οι «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 έφτασαν στο 25,4% σε ό,τι αφορά το γενικό σύνολο τηλεθεατών το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στο δυναμικό κοινό κατέγραψαν 20,9%.
Στο φινάλε του τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής ο Σωτήρης Κοντιζάς ανήγγειλε ένα «MasterChef 5» εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει ως τώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «ξεχάστε αυτά που ξέρατε».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ