Αγκαλιά στην παραλία Μαρία Ναυλιώτου και Ζέτα Δούκα: «Θα σε αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο»

Είναι δυο ξεχωριστές και αξιοθαύμαστες κυρίες της ελληνικής showbiz! Εκτός από το επάγγελμά τους το οποίο εκτελούν με σεβασμό και επιτυχία, όπως όλα δείχνουν, τιμούν βαθύτατα και την έννοια της φιλίας.

Η υπέροχη Μαρία Ναυπλιώτου έχει σήμερα γενέθλια και όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, κλείνει τα 51 έτη αφήνοντας τον χρόνο να περάσει σαν απαλό χάδι από πάνω της. Με την χαρακτηριστική μεσογειακή γοητεία της και το ευγενικό της πρόσωπο, χαμογελάει και φωτίζει τους ανθρώπους γύρω της με αισιοδοξία.

Η αγαπημένη της φίλη, Ζέτα Δούκα της ευχήθηκε δημόσια με ένα συγκινητικό Instagram Story και εκδήλωσε την αγάπη και την στοργή στο πρόσωπό της με σεβασμό στη φιλία που της δένει όλα αυτά τα χρόνια και όπως φαίνεται γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα που περνάει. 

«Χρόνια σου πολλά Μαριώ μου! Θα ζήσουμε πολλές αγκαλιές σε ηλιοβασιλέματα μαζί και θα σε αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο» έγραψε πάνω στη φωτογραφία όπου οι δυο τους αγκαλιάζονται σφιχτά μπροστά στην παραλία της στιγμή που ο ήλιος δύει, από τις κοινές τους διακοπές, πέρισυ.

«Σ’αγαπώ πολύ, πολύτιμη φίλη μου» της απάντησε η Μαρία Ναυπλιώτου κι εμείς της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και να απολαμβάνει κάθε μέρα στιγμές αγάπης και ευτυχίας με τους φίλους και την οικογένειά της.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here