«Νίπτει τας χείρας του» το GNTM για τον κορωνοϊό στα μοντέλα (video)


Νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας για το «Greece’s Next Top Model», περιμένουμε να προβληθεί στο STAR, όπου οι συμμετέχοντες θα είναι και άντρες και γυναίκες.

Οι οντισιόν, συνεχίζονται κανονικά, με τον κορωνοϊό να παραμονεύει. Γι’ αυτόν τον λόγο η παραγωγή του GNTM έχει επισπεύσει την διαδικασία με σκοπό να προλάβει πιθανό «lock down».

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούριου, οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα μέτρα προστασίας και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν υπάρχει πιθανή αποχώρηση από το παιχνίδι. Επίσης καλούνται να ενημερώνουν, την παραγωγή, αν παρουσιάσουν πιθανά συμπτώματα της λοίμωξης COVID-19 αλλά αν κολλήσουν την αρρώστια είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

«Είναι υποχρέωσή μου να ενημερώσω την παραγωγή σε περίπτωση που παρουσιάσω σύμπτωμα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, πυρετό, πονόλαιμο, απώλεια όσφρησης ή/και γεύσης) ακόμη και σε ήπια μορφή.»

«Κατά τη προσέλευση μου στις εγκαταστάσεις, διαπίστωσα ότι, η εταιρία τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19. Η πιστή τήρηση όλων των μέτρων αποτελεί προσωπική ευθύνη ενώ τυχόν άρνηση να συμμορφωθώ μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό μου από τη διαδικασία

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ