Απαράδεκτη τηλεοπτική εμφάνιση της Σοφίας Βούλτεψη (video)


Όποιος θέλει να δώσει μια καλή εικόνα του εαυτού του και του κόμματός του στο κοινό δεν πρέπει να συμπεριφερθεί σαν την βουλευτίνα της ΝΔ.

Η αλαζονεία της εξουσίας, η αυθάδεια, οι υπεκφυγές, το φτηνό στυλ κι ένας χυδαίος λαϊκισμός συνοψίζουν την παρουσία της Σοφίας Βούλτεψη, βουλευτίνας της ΝΔ σε τηλεοπτική εκπομπή στην εκπομπή «Από τις έξι», που παρουσιάζουν οι Δ. Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 17 Ιουνίου, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ1 (λινκ εδώ) και η επίμαχη συζήτηση ξεκινά στο 3.52.00 (20 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής).
Στη συζήτηση που άνοιξε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και τα 20 εκατομμύρια που μοίρασε η κυβέρνηση σε κανονικά ΜΜΕ αλλά και σε γνωστούς, φίλους, άγνωστα σάιτ και ουρανοκατέβατα κι αταξινόμητα media, η Σοφία Βούλτεψη συμπεριφέρθηκε ακριβώς με τον τρόπο που πρέπει να ξεπεράσει η χώρα για να προκόψει.
Μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη είχε επιχειρήματα του στιλ: «Ε, τώρα κι αν πήρε κανένας κάνα πεντακοσάρικο παραπάνω ας το δώσει πίσω». «20 εκατομμύρια δεν είναι πολλά. 200 έκανε η καμπάνια!». Η φτήνια των επιχειρημάτων της, το «νταηλίκι» και η συμπεριφορά της στους παρουσιαστές και στην Χ. Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ, που επέμενε να ρωτάει ποιος πήρε και πόσα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Η Σοφία Βούλτεψη ούτε ένα ποσόν και έναν «τυχερό» δεν τόλμησε να αναφέρει.
Καλό είναι να καταλάβουν οι κυβερνητικοί βουλευτές ότι δεν «κληρονόμησαν» την χώρα, δεν είναι ιδιοκτήτες της και οφείλουν να δίνουν λόγο στους πολίτες για τις πράξεις τους.
Να σταματήσουν πρόσωπα όπως η κ. Βούλτεψη να υπεκφεύγουν και να δώσουν σαφείς απαντήσεις. Τα επιχειρήματα ότι «τα 20 εκατομμύρια είναι λίγα» να τα χρησιμοποιούν για την τσέπη τους, όχι για το υστέρημα των πολιτών.

Δείτε το video!

17Ιον2020 – Από τις έξι…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ