Διαδικτυακή «βρώμα» ισχυρίζεται ότι ο κιθαρίστας των 5 Seconds of Summer συνήθιζε να… απλώνει χέρι σε ανήλικες fans! (video)


«Μακρύ χέρι» κατηγορείται ότι είχε ο 24χρονος Μάικλ Κλίφορντ, κιθαρίστας του συγκροτήματος 5 Seconds of Summer, όταν σε συναυλίες του βρισκόταν κοντά σε ανήλικες.

Τις καταγγελίες, τις οποίες ο Κλίφορντ αρνείται κατηγορηματικά, έκαναν δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων, όμως, ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της τρεις ημέρες αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν στις 13 Ιουνίου, όταν μια ανώνυμη χρήστης του Twitter έγραψε ότι το 2013, όταν ήταν 14 ετών, ο Κλίφορντ την ακολούθησε στις τουλέτες του Tinley Park, στο Ιλινόις, όπου είχε δώσει συναυλία. Υποστήριξε ότι ο κιθαρίστας άρχισε, κατόπιν, να την αγγίζει «στο στήθος, στα χέρια και τα πλευρά».

Άλλη ανώνυμη χρήστης υποστήριξε μέσω Twitter πως, όταν και εκείνη ήταν 14 ετών, ο Κλίφορντ, έπειτα από συναυλία του συγκροτήματος, έβαλε το χέρι του κάτω από τη μίνι φούστα της και «έλεγε αηδιαστικά πράγματα» στο αυτί της.

Ο Κλίφορντ έσπευσε να χαρακτηρίσει τις καταγγελίες ψευδείς, τονίζοντας ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Όλως περιέργως, στις 16 Ιουνίου, με νέο tweet, η πρώτη γυναίκα υποστήριξε ότι έκανε λάθος και ο άντρας που της έβαλε χέρι στις τουαλέτες στο Ιλινόις δεν ήταν ο Κλίφορντ, αλλά κάποιος «που είναι νεκρός»!

  • Ας απολαύσουμε, όμως, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ