Μαρκέλλα: Εισαγωγή σε νοσοκομείο ζητά η 33χρονη – Σήμερα στον ανακριτή


Αρπαγή Μαρκέλλας: Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που αρχίζει σήμερα (22/06) στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε ότι η πελάτισσά του ζητούσε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως υποστήριξη, ήταν καταρρακωμένη και χρειάζονταν νοσηλεία.

Δείτε την ανάρτηση:

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα θα βγει και το πόρισμα του εισαγγελέα ανηλίκων για τη διαβίωση της 10χρονης κοπέλας και για το αν αυτή θα συνεχίσει να διαμένει με την οικογένειά της ή θα αρθεί η σχετική επιμέλεια.

Πάντως, η 33χρονη, τις τελευταίες μέρες, ισχυριζόταν ότι δεν υπήρξε κάποιος συνεργός που την βοήθησε σε όλες τις πράξεις της.

Το σημειωματάριο της 33χρονης

«Φως» στο μυστήριο της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, δίνει ένα μαύρο σημειωματάριο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 33χρονης στην Καλαμαριά, σύμφωνα με πληροφορίες τον τηλεοπτικό σταθμό ”star”.

Μέσα σε αυτό έγραφε τη λέξη Μαρκέλλα, ενώ σε ένα δεύτερο ροζ τετράδιο το δρομολόγιο που ακολουθήσε μετά την απαγωγή: Αντωνίου Τούσα – μάρκετ Discount – μονοκατοικία -πιάτσα ταξί – Παπαναστασίου – πάρκο.

Οι αστυνομικοί έχουν πεισθεί ότι σχεδίαζε καιρό την αρπαγή του παιδιού και πλέον το ερώτημα είναι ένα: εάν έδρασε μόνη της ή είναι μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Τι αποκάλυψε η Μαρκέλλα στις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρκέλλα φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς τα εξής: «Είδα τη φωτογραφία μου στην τηλεόραση και ότι με αναζητούν. Η γυναίκα που με κρατούσε εκνευρίστηκε. Αυτή ειναι η Ε… που μαζί με τον Α… και την κόρη τους Γ… ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία που ζούσαμε με τους γονείς μου παλιά στην Τούμπα. Την είδα να ετοιμάζει βαλίτσα για να φύγει».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ