Βιτριόλι: Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα – Οι μέρες της 35χρονης στη φυλακή


Επίθεση με βιτριόλι: Την ώρα που πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την δράση της 35χρονης και την εμμονή που όπως αποδεικνύεται είχε με την Ιωάννα, εκείνη ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά στο δωμάτιο του Θριάσιου νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Ομάδα ψυχολόγων είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της άτυχης κοπέλας η οποία εκτός από την τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό της που πρέπει σιγά σιγά να αποδεχθεί έχει να διαχειριστεί και την στάση της κατηγορούμενης.

Οι θεράποντες ιατροί της την είχαν από την αρχή προετοιμάσει ότι θα χρειαστούν πολλές ακόμα επεμβάσεις σε βάθος χρόνου καθώς η αποκατάσταση της υγείας της είναι μια επίπονη διαδικασία.

Από την πλευρά τους οι ψυχολόγοι έχουν δώσει σαφή εντολή να μην φτάνουν στην Ιωάννα περιττές πληροφορίες για τη δράση της 35χρονης.

Τα ευρήματα των αρχών για τον πομπό στο αυτοκίνητο της, τις φωτογραφίες του σπιτιού της στο κινητό της 35χρονης και την ενασχόληση της με τη χαρτομαντεία φτάνουν με το σταγονόμετρο στην άτυχη Ιωάννα.

Μητέρα Ιωάννας: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

«Βράχος» δίπλα στην Ιωάννα είναι η μητέρα της, η οποία από το δραματικό πρωινό της 20ης Μαΐου δεν έχει φύγει σχεδόν στιγμή από το πλευρό της.

Η μητέρα της Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης της δήλωσε πως το πέμπτο χειρουργείο πήγε καλά ωστόσο ο δρόμος μπροστά τους είναι μακρύς ακόμη.

«Καλά πήγε το χειρουργείο έχουμε όμως έχουμε δρόμο ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ιωάννας.

Όσο για την ψυχολογία της Ιωάννας η μητέρα της ανέφερε πως υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο καλύτερα και στιγμές που πέφτει ψυχολογικά με την ίδια να μη φεύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού της.

Κραυγή απόγνωσης από την Ιωάννα

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα από το «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται δηλώνει ανακούφιση αλλά και δικαίωση, τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ίδια, τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό της πόνο για τα όσα ζει μετά τη φρικιαστική επίθεση.

«Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» λέει η ίδια η Ιωάννα μέσω του δικηγόρου της Ακόμη, ευχαριστεί όλους όσοι της στέλνουν ευχές για ανάρρωση, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

Με διάβασμα και τηλεόραση η 35χρονη στη φυλακή

Την ίδια ώρα, η 35χρονη που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού σε ξεχωριστό κελί και προαυλίζεται μόνη της, είναι ήσυχη και δεν δημιουργεί προβλήματα. Μάλιστα περνάει την ημέρα της διαβάζοντας βιβλία και βλέποντας τηλεόραση.

Κομβικής σημασία ερώτημα είναι τι έχει βρεθεί και τι έχει αγοραστεί από την πιστωτική κάρτα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου και κατασχέθηκε.

Αναπάντητο ερώτημα παραμένει και το αν βρέθηκαν πάνω στα ρούχα και στην καπαρντίνα της 35χρονης, ίχνη από το βιτριόλι.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ