Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου (video)


Ήταν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο νεαρός τραγουδιστής έχει αρχίσει μια όμορφη συναισθηματική σχέση με την κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη. Μάλιστα, τότε είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα Ιnstastory με τους δυο τους σε ένα στούντιο ηχογράφησης.

Το βράδυ της Παρασκευής, που ο Στέλιος είχε πρεμιέρα σε γνωστό στέκι διασκέδασης στον Πειραιά, αναφέρθηκε πρώτη φορά σ’ αυτό το θέμα λέγοντας πως δεν κρύβεται και επιβεβαιώνοντας τη σχέση του με την όμορφη εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, από την οποία έχει πάρει και το όνομά της.

«Ήρθαν όλοι, φίλοι, συγγενείς…» είπε αρχικά κάπως διστακτικά ο Στέλιος, ενώ όταν ρωτήθηκε αν του είπε κάτι η Τζένη γι’ αυτή τη βραδιά, απάντησε: «Τι να μου πει η Τζένη… Ο,τι θα έλεγε κάθε σύντροφος στον σύντροφό του, “καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλά”».

Ο ίδιος πρόσθεσε τότε πως είναι ζευγάρι. «Ναι, είμαστε μαζί. Δεν είναι κάτι που θέλαμε να κρύψουμε» είπε ο 23χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από μερικά χρόνια μέσα από το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» στον ΑΝΤ1, κερδίζοντας την πρώτη θέση. Όσο για την 20χρονη Τζένη Καζάκου, ασφαλώς έχει… κληρονομήσει το καλλιτεχνικό μικρόβιο από τους γονείς της, το ταλέντο στην υποκριτική και στο τραγούδι, γι’ αυτό σπουδάζει σε δραματική σχολή.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ