Πρέβεζα: Ο 40χρονος είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βιάσει την ηλικιωμένη


Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση ξυλοδαρμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Πρέβεζα.

Την Τετάρτη (24/06) θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 40χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Πρέβεζας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο ίδιος φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι διατηρεί ερωτική σχέση με την 83χρονη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρυσι τον Μάρτιο είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος εργαζόταν για την ηλικιωμένη.

Την ίδια ώρα, η 83χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού.

Το χρονικό της επίθεσης

Η 83χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και με χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, στο σπίτι της στην Πρέβεζα χθες στις 8 το βράδυ.

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε γυμνή και χωρίς της αισθήσεις της πάνω στο κρεβάτι, μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των κτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ο 40χρονος αποδίδει στη μέθη τα χτυπήματα που προξένησε στην ηλικιωμένη γυναίκα, δίχως να θυμάται τι ακριβώς συνέβη.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ