City Drive-In: Η νέα μορφή διασκέδασης στον Λυκαβηττό με την υποστήριξη της Hellas Direct!


Πρόκεται για μία πρωτοφανή διοργάνωση που διεξάγεται από τις 5 Ιουνίου στον λόφο του Λυκαβηττού, με κινηματογράφο, standup comedy, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα.

Η Hellas Direct, η επόμενης γενιάς ασφαλιστική εταιρία που υποστήριξε την προσπάθεια «Μένουμε σπίτι» με αποκλειστικές προσφορές σε όλους τους οδηγούς της χώρας, τώρα συμμετέχει σε μία νέα, αρκετά διαφορετική, ενέργεια που έρχεται ως απάντηση στους περιορισμούς λόγω του κορονοϊού: το City Drive-In!

Πρόκεται για μία πρωτοφανή διοργάνωση που διεξάγεται από τις 5 Ιουνίου στον λόφο του Λυκαβηττού, με κινηματογράφο, standup comedy, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα. Το πρωτοφανές στοιχείο της διοργάνωσης είναι ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις με απόλυτη ασφάλεια, μέσα από τα αυτοκίνητά τους!

Ο νέος χώρος έχει όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του COVID-19. Οι εργαζόμενοι φοράνε ειδικές μάσκες, σε κάθε όχημα επιτρέπονται έως 3 άτομα, ενώ μπαίνοντας στον χώρο οι επισκέπτες παραλαμβάνουν ένα ειδικό λαμπάκι το οποίο τοποθετούν στην οροφή του αυτοκινήτου τους και ανάβουν όταν θέλουν να παραγγείλουν, ώστε να αποφεθχεί ο συνωστισμός στα σημεία πώλησης φαγητού.

Κάθε απόγευμα μετά τις 19.00 ανοίγουν οι «πόρτες» και οι επισκέπτες ανηφορίζουν είτε για μία ταινία είτε για μία παράσταση ή οτιδήποτε άλλο είναι προγραμματισμένο για εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα, standup comedy σε drive-in παράσταση! Στο line-up των κωμικών που πρόκειται να συμμετέχουν στο City Drive-In Comedy Club βρίσκονται και η αγαπημένη στο κοινό Κατερίνα Βρανά, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο Δημήτρης Δούκογλου και ο Blink Mike, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους παράσταση – ενώπιον οχημάτων με αναμμένα alarm και προβολείς! – την Τετάρτη, 24 Ιουνίου στις 20:30.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα συνεχίσει να φιλοξενεί μέχρι και τα τέλη Ιουνίου τουλάχιστον, διάφορες κινηματογραφικές προβολές, με ειδικά αφιερώματα όπως οι Art Mondays (Δευτέρες ευρωπαϊκού κινηματογράφου), οι Greek Tuesdays και οι Horror Thursdays καθώς και άλλα δρώμενα και events που ανακοινώνονται στο site της διοργάνωσης και στα Social Media της Hellas Direct.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία. Τέτοιες στιγμές, ο κόσμος χρειάζεται χαλάρωση, διασκέδαση και έμπνευση και αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να το πετύχεις. Και μάλιστα με φοβερή θέα, σε μία πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα!», σχολίασε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.

«Αποφασίσαμε να προσφέρουμε τη χορηγία μας στο City Drive-In χωρίς δεύτερη σκέψη! Έχουμε ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες, που φέρνουν καινοτομίες ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε. Είναι πραγματικά μοναδική η εμπειρία να μπορείς να βρεθείς σε έναν τέτοιο χώρο, από τα πιο όμορφα σημεία της χώρας, και να απολαύσεις αγαπημένες ταινίες ή κωμικούς, ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους αλλά χωρίς κανένα άγχος! Είναι φοβερά οργανωμένη η διοργάνωση. Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε!», πρόσθεσε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αιμίλιος Μάρκου.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Έχει την υποστήριξη μίας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως η Portag3 Ventures, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst, ο πρώην οικονομολόγος της Goldman Sachs Lord O’Neill και ο βετεράνος στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Jon Moulton. Και αντλεί έμπνευση από το άριστο λειτουργικό μοντέλο της Amazon, με στόχο να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην ασφαλιστική αγορά. Πρόσφατα διακρίθηκε ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη για το 2019, από τους Financial Times.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ