«Μίνι καύσωνας» από τέλη Ιουνίου στη Συγγρού, μετά την… ολοκληρωτική αποτυχία του «Mega Magazino»

Κόπηκε το δίδυμο της αποτυχίας; Μήπως φταίει το πολύ χαμηλό 4% σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και το 6% στο δυναμικό κοινό; Μήπως η μηδαμινή χημεία των παρουσιαστών, η έλλειψη αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό ή, ακόμη χειρότερα, η δημοσιογραφική τους ανεπάρκεια που τους καθήλωσε σε… ασήμαντα νούμερα τηλεθέασης;

Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε αλλαγή φρουράς στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Mega και πιθανότατα όχι μόνο για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή «Mega Magazino» με τους Θανάση Φουσκίδη και Ανδρέα Παπαδόπουλο θα ρίξει αυλαία στις 26 Ιουνίου και τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή «Μίνι καύσωνας», ελπίζοντας οι ιθύνοντες του καναλιού της Συγγρού να δουν τα ποσοστά τηλεθέασης να παίρνουν την… ανιούσα.

Μένιος Σακελλαρόπουλος Αθηναΐς Νέγκα
Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φέρνουν «Μίνι καύσωνα»!

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10 το πρωί, η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα εξετάζουν λεπτομερώς το θέματα της επικαιρότητας και όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας. Φήμες μέσα από το κανάλι λένε ότι ακόμα και αν το ιδιαίτερο δίδυμο δεν καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, η επαναφορά των Φουσκίδη και Παπαδόπουλου θεωρείται απίθανη και τότε, μάλλον, θα αναζητηθεί άλλη σοβαρή λύση.

Το να καθιερωθούν με το ζόρι ο Φουσκίδης και ο Παπαδόπουλος τελικά δεν στέφθηκε με επιτυχία, παρά την προθυμία τους να γίνουν «ντουντούκες» συμφερόντων. Και, επειδή το γυαλί σπάνια κρύβει τις αδυναμίες, όσο και αν τον προωθούν τα αφεντικά, παρουσιαστής πρώτης γραμμής με το «έτσι θέλω» δεν γίνεσαι.

Κρίμα οι φιλότιμες προσπάθειές τους να ικανοποιήσουν αυτούς που με κάθε τρόπο τους προωθούσαν. Αν δεν το «έχεις», όσο και να σε βοηθήσουν, η υπόθεση είναι χαμένη!

Ξεχώρισε η Δάφνη Καραβοκύρη

Τουλάχιστον, η συνεργάτης τους το «Mega Magazino», Δάφνη Καραβοκύρη, κατάφερε να ξεχωρίσει, χάρη στην άνεσή της μπροστά στο φακό και στις εύστοχες ερωτήσεις της. 

Όσο για τους άλλους δύο, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Τουλάχιστον κατάφεραν να διασκέδασαν τους πρωινούς τηλεθεατές, χαρίζοντας άφθονο γέλιο, αλλά… όχι επειδή το ήθελαν!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here