Άλλαξε «αφεντικό» η εντυπωσιακή θαλαμηγός του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελόπουλου

Σε νέα χέρια πέρασε η εντυπωσιακή θαλαμηγός ΟΚΤΟ που είχε αποκτήσει πριν από έξι χρόνια ο βιομήχανος Θεόδωρος Αγγελοπουλος με το τίμημα της αγοραπωλησίας να αγγίζει τα 40.000.000 ευρώ!

Ο ισχυρός επιχειρηματίας που φημίζεται για την αδυναμία του στα πλωτά παλάτια συνηθίζει άλλωστε να αλλάζει τα yachts σαν τα… πουκάμισα! Μάλιστα το περίφημο ΟΚΤΟ είναι το τρίτο σκάφος που πουλάει την τελευταία δεκαετία, μετά το «Alfa Nero» το οποίο πουλήθηκε για περίπου 130.000.000 ευρώ αλλά και το «Sunrays» των 85 μέτρων που το διαδέχθηκε. Το πιο πρόσφατο απόκτημα του, η μήκους 66 μέτρων θαλαμηγός που άφηνε τους πάντες άφωνους, έχει ήδη νέο ιδιοκτήτη, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η είδηση αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα εταιρίας η οποία ανακοίνωνε την αγορά του yacht για πελάτη της. Όπως αναφέρει το Boat International, για να κατασκευαστεί το πλωτό διαμάντι είχαν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά ενώ το σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση είχαν επιμεληθεί οι μετρ του είδους.

Το «ΟΚΤΟ» μπορεί να φιλοξενήσει 11 επιβάτες και είχε βγει για πώληση από το 2017 από διάφορους οίκους με το deal να κλείνει ο πλέον φημισμένος από αυτούς, οι Camper & Nicholsons Inernational. Στη συνέχεια πέρασε στην Althaus Luxury Yachting η οποία ενεργούσε για λογαριασμό του νέου ιδιοκτήτη του.

Την ίδια στιγμή θεωρείται σίγουρο ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έχει παραγγείλει νέο σκάφος σε διάσημο ναυπηγείο, το οποίο θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here