Η γραφειοκρατία εμποδίζει τον Νίκο Μουτσινά να υιοθετήσει παιδί (video)


Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός με το καυστικό χιούμορ που διαθέτει. Ο παρουσιαστής, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Καλό μεσημεράκι» και εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν να το φέρουν στον ένα χρόνο… Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα, για να μάθεις, γιατί άλλα πράγματα θα πεις στο παιδί του 2020 και άλλα έλεγες στο παιδί το 1977… Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος αν ξέρω να αγαπάω, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς…»

Αυτή την επιθυμία του την είχε εκφράσει και πριν λίγο καιρό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», όπου είχε πει μεταξύ άλλων πως είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες και πως η κυβέρνηση θα προσπαθούσε να το φέρει το παιδί σε ένα χρόνο. Επίσης κάτι άλλο σημαντικό που ανέφερε ήταν πως μπορεί κάποιος να υιοθετήσει παιδί και χωρίς να έχει σύντροφο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ