Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλετε να αλλάξετε τακτική, ενώ θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αλλάξετε σχέδια, ακόμα και συνεργάτες, στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας σας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα, που σας ταλαιπωρούν χρόνια, αναζωπυρώνονται. Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική σας μανία και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλάζοντας τακτική. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με τον σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε και εσείς. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά σας και τους σκοπούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών σας στοιχείων και των οικογενειακών σας θεμάτων. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε, γιατί έχετε πολλά ατού ώστε να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφειά σας δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και τα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here