Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την Ελένη Ράντου και την κόρη τους


Έγινε ένας τρελός 70άρης ροκάς και το γιόρτασε κατ’ οίκον σε πριβέ πάρτι που έκαναν προς τιμήν του η σύζυγός του και η κόρη τους.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να λάμπει από ευτυχία, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Ράντου και την κόρη τους, Νικολέτα. Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός, θέλοντας να μοιραστεί τις οικογενειακές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς φίλους της, ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook δύο φωτογραφίες από το παρτάκι γενεθλίων, τις οποίες συνόδευσε με τη φράση «Happy Birthday to you».

Μπαμπάς, μαμά και κόρη πόζαραν στον φακό φίλου τους, ο οποίος ήταν στο σπίτι του καλλιτεχνικού ζεύγους, μπροστά από την τούρτα, με τους φαν τους να γράφουν στη σελίδα της Ράντου τις ευχές τους, λέγοντας στον τραγουδιστή να τα εκατοστίσει και να συνεχίσει να προσφέρει ακούραστος στο ελληνικό τραγούδι, το οποίο υπηρετεί με συνέπεια εδώ και δεκαετίες.

Δείτε επίσης: Η Βικτώρια Καρύδα θα αντικρίσει στο δικαστήριο τους φονιάδες του άντρα της: «Δεν θέλω να συνομιλήσω μαζί τους» (video)

Πηγή


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω σκοπό να απαγγείλω manifesto ούτε και να κάνω προπαγάνδα Το μόνο που ζητώ είναι Δικαίωση προς την ηθοποιό Λίνα Σακκά που έχει υποστεί bullying από την ηθοποιό Ελένη Ράντου και αυτή την καταγγελία την κάνω με επίσης σκοπό η Ελένη Ράντου να μην έχει το ακαταδίωκτο παρακαλώ θερμά να μην μεροληπτεί

  2. Δεν έχω σκοπό να απαγγείλω manifesto ούτε και να κάνω προπαγάνδα Το μόνο που ζητώ είναι Δικαίωση προς την ηθοποιό Λίνα Σακκά που έχει υποστεί bullying από την ηθοποιό Ελένη Ράντου και αυτή την καταγγελία την κάνω με επίσης σκοπό η Ελένη Ράντου να μην έχει το ακαταδίωκτο παρακαλώ θερμά να μην μεροληπτείτε😎😎😎

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ