Απίστευτο! Διαρρήκτης επέστρεψε τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη – Δείτε γιατί


Δεν πίστευε στα μάτια της η Βρετανή σπιτονοικοκυρά όταν είδε μπροστά της τον διαρρήκτη

Άναυδη έμεινε μία γυναίκα στη Βρετανία, όταν λίγες μέρες αφότου της διέρρηξαν το σπίτι, βρήκε στην κουζίνα της τον άντρα που είχε μπει και της είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα.

Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγάλυτερη όταν αντιλήφθηκε ότι ο 30χρονος Wayne Harrington, δεν είχε μπει για να κλέψει και άλλα αντικείμενα αλλά αντιθέτως για να… επιστρέψει τα κλοπιμαία επειδή δεν κατάφερε να τα πουλήσει αφού τελικά δεν είχαν μεγάλη αξία.

Όπως αναφερει η Daily Mail ο 30χρονος είχε μπει στο σπίτι της γυναίκας από την ταράτσα και είχε κλέψει αρκετά πράγματα, ενώ ήταν υπό ανακαίνιση.

Όμως γύρισε και μπήκε στην κουζίνα ώστε να τα επιστρέψει, αλλά για κακή του τύχη τον πρόλαβε η ιδιοκτήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ένοικος περνούσε μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο σπίτι αυτό και έτυχε εκείνη την ημέρα να επιστρέψει και να πετύχει τον ληστή.

Η Fiona Cortese, που άσκησε δίωξη, δήλωσε: «Παρατήρησα ένα φως στο καθιστικό. Όταν ανέβηκα στον επάνω όροφο, κοίταξα επίσης έξω από το παράθυρο και είδα το κάτω πλαίσιο της πίσω πόρτας να είναι σπασμένο. Κοίταξα γύρω και παρατήρησα πως έλειπαν αρκετά αντικείμενα».

Στη συνέχεια άκουσε έναν θόρυβο στην κουζίνα και έτρεξε κάτω και έξω, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή.

Είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στην κουζίνα, κουβαλώντας δύο σακούλες με αντικείμενα που της ανήκαν και τα είχε φυλάξει στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ