ΝΔ: Μόνο για την ενοχή του έπεισε ο κ. Παππάς

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πολιτική αντιπαράθεση για τη συνομιλία Μιωνή – Παππά

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην υπουργού στο MEGA, ο οποίος τοποθετήθηκε για τη συνομιλία που είχε με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

«Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφάνισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να “πουλήσει” φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του Ισραήλ με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά, τα “μαγαζιά” και την στοχοποίηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη;».

Και συμπληρώνει: «Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως “κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά” εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο….Όσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κάτι ακαταλαβίστικα. Ο κ. Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του, κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here