Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, ενώ θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και έτσι δεν θα εξαρτιέστε τόσο από τους άλλους. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που σκέφτεστε είναι εφευρετικός και γόνιμος, βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε, ώστε να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε κάθε περίπτωση που σας απασχολεί τα υπέρ είναι πιο πολλά από τα κατά. Για να μην πελαγώνετε σε κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά σας με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Θα έχετε την εύνοια των άλλων, ιδιαίτερα αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία σας. Εάν οι ίδιοι δεν δηλώσετε τι θέλετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και την αυτονομία σας με διπλωματικό τρόπο, και όχι δημιουργώντας εντάσεις. Προτιμήστε να είστε τίμιοι στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο, που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του.

ΖΥΓΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά και για το παρασκήνιο που παίζετε πίσω από την πλάτη σας. Δεν σας χρειάζεται η ίντριγκα. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Εχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε πως θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις για ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμα και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές. Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει. Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει για τώρα, οπότε μη σας πιάνει άγχος και αγωνία. Η εύνοιά σας συνεχίζεται και όσο πάει αυξάνεται. Οι καινούργιες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ