Πιτ Μπουλ έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο: «Πάλευα 10 λεπτά για να σώσω το σκυλί μου» (video)

Στιγμές τρόμου έζησε στα σαγόνια ενός Πιτ Μπουλ η Ροσέλα Κότσι, μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας

Η γυναίκα κατήγγειλε στο EviaZoom.gr ότι την περασμένη Κυριακή έβγαλε βόλτα τον σκύλο της στην περιοχή της Σουβάλας σε κεντρική πλατεία όπου συχνάζει αρκετός κόσμος. Η γυναίκα περιγράφει ότι παρατήρησε έναν σκύλο ράτσας Πιτ Μπουλ ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλά όπως αναφέρει ήταν πεντακάθαρος και περιποιημένος. 

Το Πιτ Μπουλ επιτέθηκε στον σκύλο της και στη συνέχεια στην ίδια με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει και η ίδια να μεταφερθεί αιμόφυρτη  με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η κ. Κότσι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της, ενώ το σκυλί της εξίσου με βαριά τραύματα, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

«Όπως περπατάγαμε μας ήρθε από πίσω, και όρμηξε πρώτα στο σκυλί μου, το δάγκωσε και το έπιασε από το λαιμό, εγώ προσπάθησα να το σώσω και μετά με έπιασε στο χέρι με δάγκωσε και ήρθε κόσμος και μας βοήθησε. Πιτ Μπουλ ήταν. Αδέσποτο μπορεί να ήταν ή μπορεί να το αφήσανε γιατί ήταν καθαρό, δεν φαίνεται να ήταν μέρες έξω.

Πάλευα 10 λεπτά με το Πιτ Μπουλ για να σώσω το σκυλί μου και μετά μαζεύτηκε όλος ο κόσμος που μας βοήθησε και σωθήκαμε και οι δύο, και εγώ και το σκυλί. Ο κόσμος μας βοήθησε, που ήρθαν από κει που πίνανε καφέ και μπορούσαμε να το βγάλουμε το σκυλί αλλιώς δεν θα μας άφηνε. Το χέρι το άνοιξαν πάλι και έκαναν χειρουργείο, μαζεύει πύον, είναι σε κακή κατάσταση. Πήρα άλλη θεραπεία σήμερα… Έχει τραυματιστεί και το σκυλί, το πήγαμε στο ιατρείο και πήραμε θεραπεία… Εκεί στη πλατεία που ήμασταν, ήταν Κυριακή είχε πολύ κόσμο και έπαιζαν παιδιά, και αν είχε πάει σε ένα παιδί τι θα γινόταν; Μετά έμαθα εγώ ότι πήγε εκεί η αστυνομία γιατί εγώ πήγα με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μετά έμαθα ότι είχε κρατήσει η αστυνομία το Πιτ Μπουλ μέχρι να έρθουν ειδικοί για τα σκυλιά για να τον πάρουν…»

Η Ροσέλα Κότσι κατέθεσε μήνυση παντός υπευθύνου και την έρευνα έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το EviaZoom.gr, δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο σκύλος εγκαταλήφθηκε από τον ιδιοκτήτη του. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here