Βόλτα στη Βουλιαγμένη του «νέου» Κασιδόκωστα με παρέα τη… χύμα Τάμτα


Μια βόλτα στη Βουλιαγμένη του Πάρη Κασιδόκωστα με την αγαπημένη του Τάμτα, που απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι, στάθηκε αφορμή για ν’ αποκαλυφθεί και το νέο hair look του Ελληνα κροίσου. Στιλάτοι όπως πάντα, με μοδάτες φαρδιές φόρμες, η τραγουδίστρια της ποπ σκηνής και ο γνωστός επιχειρηματίας, γιος της Μαριάννας Λάτση, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που απολαμβάνουν τον περίπατό τους κοντά στη θάλασσα, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν συχνά πυκνά.

Η Τάμτα είχε μαζεμένα τα μαλλιά της ψηλά και δεν ήταν μακιγιαρισμένη. Όσο για τον σύντροφό της, φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου και τα δικά του μαλλιά δεν ήταν μαύρα, όπως την τελευταία φορά που τους είχαν πετύχει μαζί οι φωτογράφοι, αλλά ξανθά!

Όπως η Τάμτα έτσι και ο Πάρης πειραματίζεται κατά καιρούς με το look του κι αυτό είναι ένα από τα πολλά κοινά στοιχεία που τους συνδέουν. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι ένα από τα πλέον low prοfile ζευγάρια της showbiz. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο προσελκύουν πάνω τους, για διαφορετικούς λόγους, τα φώτα της δημοσιότητας, φροντίζουν όσο γίνεται να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από αυτά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ