Η εκρηκτική τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη ανέβηκε σε μοτοσικλέτες και προκάλεσε… ατυχήματα (video)


Πόζες για… άγρια γκάζια! Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε τα πλέον αποκαλυπτικά και σέξι μπικίνι που θα μπορούσε να βρει, πήρε το πιο λάγνο και αισθησιακό της ύφος, καβάλησε μοτοσικλέτες κι έκανε μία φωτογράφιση «κόλαση» για λογαριασμό του site oneman.gr.

Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έδωσε μία «γεύση» από το αποτέλεσμα στα προσωπικά της social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με στιγμιότυπα από το shooting και προκάλεσε… σεισμό, χαμό και καταποντισμό στους άνδρες followers της με το απίστευτο κορμί της.

Τα likes ξεπέρασαν τα 20.000 σε χρόνο dt και τα σχόλια έδειξαν περίτρανα την «τρέλα» που έπαθαν τα αρσενικά στη θέα της: «Κορίτσι μου, θα με στείλεις αδιάβαστο με τέτοια κορμάρα!», «θα σε μπλοκάρω πριν αρχίσω τα ηρεμιστικά», «Φωτιά και λάβρα» και πολλά ακόμη extra κολακευτικά αναφέρονται δίπλα στις φωτογραφίες της.

Το στιλιστικό κομμάτι με τα μικροσκοπικά και «καυτά» μαγιό της ανέλαβαν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης, ενώ τη φωτογράφιση έκανε ο Στέφανος Παπαδόπουλος.

View this post on Instagram

Έρχεται αυριο στο @onemangr ! Μια ιδιαίτερη συνέντευξη και μια φωτογράφηση πολύ διαφορετική από αυτές που έχω κάνει μέχρι σήμερα !!! Ευχαριστώ πολύ την @drakos_engineering που στήριξε αυτή την ιδέα !! Και φυσικά το @stigmabox backstage video by @_onisio Η Drakos Engineering είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη, στον χώρο του Auto και Moto, εμπορική και τεχνική εταιρεία από το 1963. Αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα εταιρειών, επωνύμων ανταλλακτικών εξαιρετικής ποιότητας και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον επίσημο διανομέα των κορυφαίων εταιρειών MX ένδυσης Troy Lee Designs , FXR Racing καθώς και των προϊόντων OGIO. Επισκεφθείτε το νέο μας πολυτελές κατάστημα επί της οδού Καλλιρόης 47 και δείτε από κοντά τον πλήρη κατάλογο ρουχισμού και σακιδίων ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://moto.drakosengineering.com Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Sherco Hellas που μας παραχώρησε δυο νέα μηχανάκια SE-F 250 / 300 για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ