Ο Κρέτσος μπούκωνε με χρήμα τους Κουρτάκηδες την ώρα που κατηγορούσαν τον Τσίπρα μέχρι και για μίζες!

Προκαλεί εντύπωση το θράσος του κυρίου Λευτέρη Κρέτσου, που βγαίνει να ζητήσει και τα ρέστα! Αντί να απολογηθεί που μοίραζε 20χίλιαρα σε ενορχηστρωτές δολοφονίας χαρακτήρος του ίδιου του του πολιτικού προϊσταμένου, δηλαδή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βγαίνει να διαψεύσει δημοσιεύματα!

Αλήθεια, ποιος κοροϊδεύει ποιον; Ποιά φαρσοκωμωδία παίχτηκε στις πλάτες και με το χρήμα του ελληνικού λαού; Αντί να απολογείται ο κύριος Κρέτσος για το δημόσιο χρήμα που μοίραζε σε κάθε παρακμιακό, παριστάνει και τον οργισμένο.

 

Δώστε λοιπόν κύριε Κρέτσο μια πειστική εξήγηση, γιατί πληρώνατε τους υβριστές του πολιτικού σας προϊσταμένου. Πως είναι δυνατόν λαθρόβια έντυπα να κοστολογούνται ακριβότερα από εφημερίδες όπως παραδείγματος χάριν η Καθημερινή;

Τι έγραφε το newsbreak.gr για το θέμα

Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά που έδιναν οι Συριζαίοι στις εφημερίδες που έβριζαν τους ίδιους αλλά κυρίως τον τέως συγκυβερνήτη τους Πάνο Καμμένο, με πρόσχημα την υπεράσπιση της συμφωνίας των Πρεσπών! Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Πάνος Καμμένος αποχωρούσε από την κυβέρνηση, ακριβώς επειδή διαφωνούσε με την συμφωνία!

Λεφτά σε εφημερίδες για τις Πρέσπες

Και φυσικά δημιουργείται μείζον πολιτικό θέμα μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ο Λευτέρης Κρέτσος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Το πρωί βρίζονταν και το βράδυ τους έστελναν χρήματα με το τσουβάλι;

Τα συγκροτήματα Μαρινάκη – Κουρτάκη, πήραν την μερίδα του λέοντος, καθώς και έντυπα ανύπαρκτης κυκλοφορίας όπως η Άποψη. Και είναι πραγματικά φαιδρό, διότι τα Παραπολιτικά αποκάλυπταν τροχήλατές βαλίτσες στο γραφείο του Τσίπρα μετά την συμφωνία των Πρεσπών, υπονοώντας ότι ο Τσίπρας τα τσέπωσε για να δώσει την Μακεδονία, και την ίδια στιγμή έπαιρναν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τους συριζαίους!

Η δε Άποψη, χτυπούσε ανελέητα εισαγγελείς και κρατικούς λειτουργούς που διερευνούσαν τα τεράστια σκάνδαλα της Novartis και του Noor1, την ίδια στιγμή που έπαιρναν κι αυτοί  λεφτά με πρόσχημα τις Πρέσπες!

Σχιζοφρένεια, ή χοντρό δούλεμα;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here