Αλλού ξέσπασε η πυρκαγιά και άλλος καταστράφηκε οικονομικά!


Ιδιοκτήτης εταιρείας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κρήτη, είδε την περιουσία του να «εξαφανίζεται» μέσα σε μια νύχτα, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε συνεργείο.

Κι αυτό, γιατί στο προαύλιο του εν λόγω συνεργείου στην οδό Ρεθύμνου, στον Γιόφυρο Κρήτης, συνήθιζε να παρκάρει τα αυτοκίνητα που διέθετε προς ενοικίαση, με τα 12 από τα 14, στο σύνολό τους, να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και τα 8 εξ αυτών να έχουν καεί ολοσχερώς, σε φωτιά που ξέσπασε στο σημείο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει στο cretalive ο παθών Γιώργος Πεδιαδιτάκης, το 1/3 του στόλου του καταστράφηκε. «Αυτή τη στιγμή εγώ έχω μείνει με τα 2/3 των αυτοκινήτων μου. Έχω μεγάλα δάνεια – γιατί τα αυτοκίνητα τα χρωστάω ακόμη! Τα αυτοκίνητα που μου κάηκαν ήταν ολοκαίνουργια, δύο από αυτά δεν είχαν κλείσει ούτε χρόνο», δήλωσε,

Περιγράφοντας την άκρως δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε, αναφέρει: «Την Κυριακή το πρωί, στη 1 και μισή, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι καίγονται τα αυτοκίνητά μου. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στην περιοχή. Υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά και χρώματα. Ευτυχώς, αυτά δεν πρόλαβαν να πάρουν φωτιά, γιατί εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, οι φλόγες θα έφταναν μέχρι το Παγκρήτιο στάδιο, με κίνδυνο να κινδυνεύσουν ζωές».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ